Du læser nu
Lyt, læs og se i februar: Bidens første 100 dage, et hjem på slankekur og flashbacks til franskundervisningen..

Lyt, læs og se i februar: Bidens første 100 dage, et hjem på slankekur og flashbacks til franskundervisningen..

Dagen står på pigehygge i dag. Den lange er i sommerhuset og tømme de sidste ting inden det skal rives ned, imens Carl bliver forkælet af farmor. Så Elise og jeg er alene hjemme – og dagen står derfor på legeplads. Og kælk. Og pandekager. Og en tegnefilm under dynen. Jeg elsker, at hun har fået en alder, hvor det der med at hygge for alvor giver mening.

Og måske, hvis jeg er heldig, kan jeg tiltuske mig et par minutters afslapning med den lille skærm i hånden – det bliver tit skældt ud, men det er jo ikke kun fordummende sager, man kan bruge skærmtiden på. Heldigivis. Og det prøver jeg så også at lade være med – resultatet bliver sådan 50/50 og så går det forhåbentligt lige op;)

Og har i brug for en lille afveksling fra Instagram, så skynd jer at downloade TikTok så får I hermed et par sager fra det store interwebs, som jeg synes var læse/lytte/se-tiden værd.

 

Det kan du læse:

USA har fået ny præsident – og han har travlt: “Bidens første 100 dage” hos Føljeton.

Meget apropos min januar-declutter, som efterhånden er blevet til en 2021-declutter: Trænger dit hjem til en slankekur? Her er planen, der hjælper dig med at rydde ud og op

“Hvis vi vil – Den absolut realistiske guide til at bremse klimakrisen, før det er for sent”

Og den har artikel var en dejlig romantisk fortælling om verdens mest magtfulde mand og hans store kærlighed: “Everything You Need to Know About President Joe Biden and First Lady Dr. Jill Biden’s Relationship

Lidt indspark til næste serievalg: “Lupin overgår ‘Bridgerton’ og ‘Dronninggambit’ på Netflix”

Det kan du høre:

I efteråret gik Szaseline fra at være smuk popstjerne-type på instagram til indædt anti-vax’er der spredte vanvittige artikler, der slog tvivl om covid-19. What the hell happened? Det undersøger det her interessante interview: “Sæt dig ned, sænk skuldrene, og mød Saszeline. Kom nu. Du kan godt

 

Det kan du se:

“Lupin” på Netflix – apropos linket ovenfor;) Den giver mig flashbacks til min franskundervisning, “Taxi” (kan i huske dem? Så gode!) og finpudser mine fransk skills (… som ellers havde været helt og aldeles rustne, hvis det ikke havde været for én af medarbejderne i den lokale Meny, der ekspederer mig på fransk hver gang – don’t ask how that happened, men  I’m totally here for it, haha. Han er ret festlig. Og den her leverpostejsmor nyder krydre indkøb af letmælk og bleer med et ‘a tout a l’heure et bonne journée monsieur’ ).

Den nye sæson af “Badehotellet” på Tv2

Og sidst, men ikke mindst (det er vist fransk tema i denne måned) “Ring til min Agent” på Netflix

 

Rigtig god weekend, søde damer❤️

 

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top