Du læser nu
Lyt, læs og se i marts: Kvindelige rollemodeller, en puma i baghaven og hurtige penge…

Lyt, læs og se i marts: Kvindelige rollemodeller, en puma i baghaven og hurtige penge…

Weekendkaffen venter forude. Og forhåbentligt en stille stund til fordybelse af den ene eller anden slags.

Jeg samler løbende links, når jeg falder over noget, der er værd at bruge tid på, på det store internet, og i denne omgang er listen ekstra lang, så jeg har været nødt til at skære og gemme til en anden god gang.

Fra højt til lavt, hér er lidt der er tiden værd.

Det kan I læse:

… “Rollemodeller og Ravnemødre” er den nye bog af sociolog Sarah Steinitz , som sætter fokus på spørgsmålet om, hvorfor der ikke er flere kvindelige ledere i Danmark, der er et af verdens mest ligestillede samfund.

… ‘Sex and the City” vender retur – men uden Samantha. Og hvordan har forfatterne skrevet hende ud af serien? Er hun flyttet? Er de blevet uvenner? Er hun død? Svaret får I her: “So This Is How They’re Writing Samantha Out of the Sex and the City Reboot” (og uden at spoile, så er det jo en meget fin lille tekst om netop dét og noget vi alle kender. Jeg gør ihvertfald).

 

Det kan I lytte til:

… Er der en puma løs i Herning? Det dykker Miljøstyrelsen ned i i den her skøre og hyggelige podcast: “Der står en puma i min have

… “Kunsten at være fucking ligeglad” af Mark Manson.

… Jeg kunne rigtigt godt lide den her artikel – på internettet kan det godt føles som om, man ikke må ændre mening. Hvis først man har udtalt noget, så må man død og pine ikke ændre mening. Især ikke på internettet. Har man sagt noget, hvadend det er 3 eller 5 år siden, så “skal man stå ved det”. Har I ikke også hørt det? “Stå ved det”. “En stjernepsykolog har en løsning på … stort set alt: Skift synspunkt langt oftere“. For selvfølgelig skal vi det. Blive klogere hele tiden:)

 

Det kan I se:

… I’m not crying, you are! Den her fineste proposal video, som I ikke må spørge mig, hvordan jeg faldt over, men som nevertheless bragte mere end et smil på mine læber: “Groom Surprises Bride with Epic Proposal Video on Wedding day – Greatest Proposal Ever!

… Da jeg ventede Elise, hørte vi podcasten Equinox, når vi kørte bil – nu er den kommet som Netflix-serie og historien er god.

… Da jeg boede i Stockholm udkom filmen ‘Snabba Cash‘ (baseret på bogen af samme navn) og den føltes særligt sjov, fordi den (til dels) også var en skildring af det miljø jeg selv var en del af (på lånt tid). “Handels”, de lukkede Stureplan-fester og svenske venner med fancy forældre og weekender i Skærgården. Nu kommer den igen som serie, og I’m here for it! Denne gang med en kvindelige hovedrolleindehaver, der ikke længere er studerende, men istedet iværksætter. Netflix, jeg er klar!

Billederne af “Fearless Girl” på Wall Street, der brød igennem the glass ceiling på Kvindernes Internationale Kampdag.

 

Det kan I spise:

… En særkategori! Men jeg vidste ikke hvor jeg ellers skulle gøre af det, og det fortjener at blive delt – Cathrine har samlet et højdepunkt med gode takeout-options af lidt højere kvalitet end den lokale pizzamand. I finder det her!

Rigtig god weekend!

BILLEDER HERFRA

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top