Du læser nu
Bolig: vores hjems hjerte…

Bolig: vores hjems hjerte…

Udgivet i samarbejde med ILVA

Som jeg skrev i sidste uge, har jeg haft lidt forårs-kuller på boligfronten – lidt ‘re-decoration‘-kuller, om man vil.

Måske fordi jeg vidste, at den her stylingopgave ventede forude – hvis man kan kalde det dét altså. Som led i mit års-samarbejde med ILVA har jeg fået til opgave, at ‘style’ én af deres sofaer. Eller – med andre ord – at vise hvordan den kan fungere i et helt almindeligt børnehjem.

Og jeg kunne ikke finde på nogen bedre udfordring end den hvide ‘cloud couch’, som jeg fortalte lidt forsigtigt om tilbage i januar.

Den blev bestilt for et halvt år siden og har siden da været på vej. Jeg vaklede længe mellem Malte og Heaven, men valgte altså Heaven til sidst. Af to årsager – Malte laves som ugangspunkt som hjørnesofa og hvis man vil have den uden hjørne, vil den være for lille til vores familie (og stue).

Og så koster Malte altså også næsten 3 gange så meget som Heaven, og SÅ meget is i maven har jeg alligevel heller ikke når det kommer til kombinationen af mine (beskidte, ha) børn og en lys sofa.

Så valget faldt på Heaven – i en lys fløjl. Speciallavet – for det gør de altså også i Ilva. Man kan selv vælge stof og betræk på sin sofa og det koster ikke ekstra. Ude i butikkerne står der sådan nogle små vogne med forskellige stofprøver, som man kan vælge i mellem.

Og nu er hun endelig kommet – vores Heaven. Og hun er virkelig en lille bid af himlen. Både Elise og jeg har formået at falde i søvn i sofaen i løbet af de 3 uger vi har haft den – og dét gjorde ingen af os nogensinde i den gamle. Det er en ægte flyder.

Ud af samarbejdet er også kommet denne reklamefilm, som blev skudt en solskinsdag i sidste uge. I fin lille sag, hvis jeg selv skal sige det.

Og med i videoen er følgende produkter:

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top