Du læser nu
Lyt, læs og se i april: kvindehistorie, hvordan lockdown har været godt for vores børn og en fin fødsel..

Lyt, læs og se i april: kvindehistorie, hvordan lockdown har været godt for vores børn og en fin fødsel..

Jeg er alene i hjemme i dag. Sådan. Helt. Det er l a n g tid siden, at jeg sidst har været dét. Det sidste lange stykke tid, har jeg delt kontor med den lange. Deltaget i hans evindelige zoom-møder om ting jeg ikke gider forstå. Tænker det er relatable for mange. I dag er han på kontoret. Med en frisk Corona-test i baglommen og en nystrøget skjorte. Good for him. Bedre for mig;)

Solen kaster lange skygger på min skærm, så jeg må misse lidt med øjnene. Og mit lydspor er ikke brudstykker af andres telefonsamtale, men istedet en oplæst nyhedsartikel.

Og dermed altså inspirationen til dagens indlæg. For det er blevet tid.

(reklame: og inden jeg går igang. Jeg kommer i indlægget til at linke til Zetland – det gør jeg nærmest hver gang jeg deler et ‘Lyt, læs og se’-indlæg. Jeg har pt et samarbejde, med Zetland der udelukkende kører på instagram, så indeværende indlæg er (som altid) for helt egen regning. Men det ville også virke mærkeligt ikke at påtale, så altså.. for god ordens skyld.. Og hvis mine links her giver jer lyst til mere Zetland, så kan I signe up og få rabatten her).

I april kan I lytte til:

☕️ Kun 0,5 % af den samlede nedskrevne verdenshistorie handler om kvinder. I den her podcast stiller Gry Jexen skarpt på betydningsfulde, men oversete, kvinder, og giver dem den plads i historien, de fortjener. “Kvinde kend din historie

☕️ Min egen lyttebog for tiden: “Meter i sekundet” af Stine Pilgaard

 

I april kan I læse:

☕️ Den her mini-artikel à la instagram fra New York Times om hvordan hjemmearbejde er kommet for at blive. “Remote work is here to stay. Manhattan may never be the same

☕️ At vores børn har haft det bedre i daginsitutionerne under Corona. “Et stort flertal af børn i daginstitutioner oplevede nedlukningen i foråret positivt. Struktur er bare en gave til børn.

☕️ For et par måneder siden, drak vi digitale cocktails med nogle venner. “Hvordan har I det?”, spurgte vi hinanden. Og langsomt fortalte alle par, hvordan ed oplevede, at arbejde mere under Corona end inden. “Once the world went into lockdown a year ago, I felt like I logged onto work, and I’m still waiting to log off

 

I april kan I se:

☕️  Den her fine boligreportage fra Elle Decoration, som taler lige til mine vådeste sommerhusdrømme. “Hjemme hos Othillia Thalund: Her er mit sommerhus

☕️  Jeg bliver så sindssygt rørt over fødsler. Puha. Janni Olsson Déler er blevet mor igen, og kunne det andet end at blive foreviget på Youtube? “OUR 2nd BIRTH VIDEO! BARELY MADE IT TO THE HOSPITAL!!

☕️ “Den som dræber” på Viaplay. Er ved at dø. Mangler stadig to afsnit.

 

Er der noget spændende jeg mangler?

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top