Du læser nu
Acie x VacVac Studio: opfyldning af de gode basisstyles…

Acie x VacVac Studio: opfyldning af de gode basisstyles…

Mantraet for mine kollektioner for VACVAC Studio har altid været gode basis-styles i gode kvaliteter og i pasforme der efterlod plads til leg. Det er den slags jeg selv gerne går efter (… omend jeg nu og da også bliver ramt af en hjerneblødning og køber et eller andet mega cute, men mega upraktisk… you know), når jeg køber tøj til børnene.

Jeg ville også gerne laves ting, der langt henad vejen var unisex og som kunne matches på kryds og tværs. Det er et år siden, at de første styles ramte hylderne, og nogle af de bedste basisting fra den første kollektion er stadig favoritter herhjemme – sweatshirt-kjolen, den gode hoodie, de gode leggings, der ikke får knæ og de bløde bodyer.

Så nu er der fyldt op af basis-styles på det lille lager. I finder det her.

Sidste gang producerede vi i blød pima-bomuld – den her gang er de kommet i en smørblød rib med masser af stretch (og klog efter sidste gang, er benene i Carlsen suit blev noget bredere og ikke fittet efter mit barns kyllingeben, ha. Dem har han ikke fra mig).

Croissant-printet er blevet større og mere spredt ud, så det larmer lidt mindre og det hele skulle gerne kunne kunne matches nemt, med det man evt har liggende fra tidligere kollektioner. Og så har vi lavet en kjole uden ærmer, for jeg synes det var så svært at finde tøj som Elise kunne have på i børnehave, da det var supervarmt sidste år – og indtil da er det nemt at smide en trøje under eller over.

Og det næste vi arbejder på?

GOTS-certificering (!!!), muslinge-print/broderi, mor/datter julekjole (det er lidt min drøm – ingen ved om jeg lykkes med det) og badetøj til næste år. Nedenfor kan I se moodboard og første udkast fra printdesigner på muslinger. Hvad siger I? Hit or miss? Jeg tror ikke det kommer som AOP på sengetøj – det er bare printdesigneren der har sat det op for at illustrere.

 Kommentarer (3)
  • Det er så fint et print, virkelig fint
    Jeg hepper så meget på at det kommer som sengetøj …. også i VOKSEN størrelse.

  • Det der muslingesengetøj er du altså NØDT til at arbejde videre med! <3 <3 <3 <3 <3 Både i junior- og voksenstørrelse 😉

  • Årh – jeg synes det er sødt med strandprintet der, både til drenge og piger, for allé synes jo at samle skaller og være på stranden er fedt.

    Faktisk ville det heller ikke være helt skævt til mit eget voksensoveværelse, men jeg er også en sucker for sjove og søde prints generelt fx. på egne t-shirts – det bliver jeg vist aldrig for voksen til 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top