Du læser nu
Et beskedent frokost-tip à la TikTok…

Et beskedent frokost-tip à la TikTok…

For et par uger siden, faldt jeg altså over det her lille tip på TikTok, som jeg tænkte jeg ville give videre. Af to årsager – jeg bager som bekendt mange brød og brænder derfor tit inde med lidt kedelige brødrester. Og som rest fra weekendens ost&pølse-arrangement (som jeg havde fået lov til at bestemme fordi det var “Mors Weekend”) havde vi også en rest pesto, som jo helst gerne skal spises ret hurtigt.

Så nu skulle det prøves: pesto-æg à la TikTok. Der er ingen opskrift, men blot en idé, som jeg ikke selv ville have fået – at stege et spejl i pesto fremfor i olie/smør/hvad man nu normalt steger sine æg i. Og så på ristet surdejsbrød. Kærkommen lille afveksling på hjemmekontoret. Og måske en idé nogle af jer kan bruge? Nu er den ihvertfald givet videre:)

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top