Du læser nu
Opskrift: en klassisk trøffeltoast…

Opskrift: en klassisk trøffeltoast…

Når nu der bliver bagt så mange brød på matriklen, betyder det også, at jeg tit brænder inde med brødrester – og den slags bliver jo nemt lidt kedelige.

Derfor slog jeg til, da jeg så, at Netto havde en panini-maskine som spotvare. Og siden da, er der blevet toatset til den helt store guldmedalje hjemme hos os.

Én af favoritterne er en klassisk trøffeltoast, og den lander der tit et par spørgsmål til – så hermed altså min opskrift. Ikke raket-videnskab på nogen måde – man virkeligt velsmagende;)

Opskrift – den klassiske trøffeltoast…

Du skal bruge:
• Lidt kedeligt brød
• Trøffeltapenade (jeg køber den i min lokale Meny)
• God skinke (evt en trøffelskinke)
• Din yndlings-ost – jeg bruger helst comté eller gruyere, men man kan bruge præcis det man har liggende.. Også bare en klassisk Klovborg – den smager bare ikke af så meget👌🏻

Sådan gør du:
Skær to skiver brød (ikke for tykt). Smør den ene side med trøffeltapenade, kom et par skiver skinke i og en lille håndfuld ost. Brug en paninimaskine til at grille den. Man kan også smøre brødet med lidt smør – eller dryppe det med olivenolie. Så bliver den mere greasy og comfortfood-agtig, hvilket jo kan være mægtigt, nogle dage.

Hvis I vil se fremgangsmåden på video, kan I finde sådan én af slagsen her – på instagram kan man bare ikke søge, så jeg synes godt opskriften kunne få lov til at få et lille liv her. Så har jeg noget at linke til, når nogen spørger<3

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top