Du læser nu
Lyt, læs og se i sommerferien: kvindelige surfere, lønforhandling og efterveer…

Lyt, læs og se i sommerferien: kvindelige surfere, lønforhandling og efterveer…

Phwe damer, ferien var en hård fødsel i år, og jeg er stadig lidt mærket af den der forkølelse der ramte mig først på ugen. Men. Nu er vi indkvarteret i sommerhuset og roen sænker sig langsomt. Og jeg er blevet vaccineret. Hurra mand.

Ungerne og jeg kørte sydover igår formiddag. Mind mig om aldrig at forsøge at pakke en bil til 3 uger med en 1årig og en 3årig på slæb. Og hvis nogen så en sort Ford Puma med Popsi og Krelle på full blast på sydmotorvejeren i går, så var det bare os. Det slog mig undervejs at ‘Tommelfinger, Tommelfinger’ er en farlig sang at synge – har utvivlsomt fået mere end én medbilist til at tro at jeg enten løftede pegefingre eller flippede dem af.

Den lange gjorde os selskab igår eftermiddag efter arbejde, og nu er vi samlede – selvom jeg og ungerne bliver hernede og den lange skal pendle indtil hans ferie for alvor starter i næste uge.

Og derfor vil jeg også lade feriestemningen sænke sig over domænet her – med sommerferielæsning til en start:

Det kan I læse:

Det her lille fine citat, om at have ondt i hjertet, der trøstede mig.

… Den flotteste artikel jeg længe har set (og som jeg selv kun har haft held til at få til at fungere på desktop, men jeg håber I vil bogmærke den og læse den, når I igen sidder foran en skærm) og et sisterhood af sorte kvindelige surfere hos New York Times.

… Måske for indspist, men bær over med mig. Camille Charriere’s fine artikel om fremtiden for influencer økonomien. Min branche er det vilde vest, på mange måder. Og fra begge sider af bordet. I sidste uge fik jeg (helt og aldeles uopfordret in any way) en mail fra danmarks største detailvirksomhed (det kalder de sig selv) med en samarbejdsforespørgsel. De sendte mig en flere sider lang kontrakt, hvori de forespurgte omtale svarende til 500.000 eksponeringer, 8 ekstra sæt billeder og rettigheder til evig tid på tværs af alle platforme… Honoraret? Ej den måde arbejdede de desværre ikke på, men jeg kunne få en gave (som er skattepligtig). Det var naturligvis en praktikant, der skrev..

Det her interessante opslag om lønforhandling.

 

Det kan I lytte til:

Svend Brinkmanns Sommerbriks, hvor en række kendte danskere er forbi en særlig sommerudgave af briksen til en snak om… well.. dette og hint.

Podcasten “Efterveer” om de fødsler der ikke nødvendigvis går efter planen.

 

Det kan I se:

.. Tour.. Er det ikke sommerferie-agtigt?

… “Young Royals” på Netflix. Åd den råt, da jeg lå syg først på ugen.

… Den nyeste sæson af “Working Moms” også på Netflix. Elsker den serie.

 

Pssssst og nok sagde jeg, at jeg ville lade sommerferien sænke sig over domænet, men det skal ikke forstås som at her bliver stille – har planer om indhold om alt fra en spændende karrieresnak, sommerpostkort, en opfølgning på den privatøkonomiske snak om leasing og meget mere.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top