Du læser nu
Moodboard i juli: flowy kjoler, sandaler og en taskedrøm…

Moodboard i juli: flowy kjoler, sandaler og en taskedrøm…

For et par måneder siden, sendte en af pigerne fra min mødregruppe et billede af tasken her ud i gruppe-tråden efterfulgt af en savlende emoji. Og damerne stemte i og kvitterede med samme savlende anerkendelse.

Den er flot.

Og siden har den hængt fast i mit hovede. Ikke mindst, da jeg så den i vaskeægte levende live på en arm i gadebilledet i går. Halløj. Så den drømmer jeg om. Og månedens øvrige garderobe-mood er noget med sommerekjoler og sandaler – måske fordi jeg er ved at smelte, bare jeg blinker med øjnene i dag.

 1. Gode klassiske solbriller
 2. Er en sucker for gode hvide sommerkjoler – denne er ingen undtagelse.
 3. Dior-shopperen
 4. Gode budgetvenlige sommerflats i hør
 5. Monki ‘seer-sucker’ (bæk og bølge) kjole i fin beige farve
 6. Fin stråtaske med ‘Bonjour’ (jeg købte en sidste sommer og elsker den – super rummelig!)
 7. Fin lyseblå kjole med god vidde
 8. Elsker de her strappy sandaler – kæmpe budgetkup.
 9. Fin vatteret jakke til kølige sommeraftener
 10. ‘Mama’ armbånd, fordi jeg savner <3

Er I enige i viben? ❤️

 Kommentarer (2)
 • JA, helt enig!

  Jeg ved ikke, om det kun er mig, der har problemet, men dine blog post bliver ikke længere vist i Bloglovin’ – måske er det meningen? Hvis det ikke er med vilje, så har jeg haft problemet i 14 dage efterhånden. Bare til info, hvis du ikke var klar over det ☺️

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top