Du læser nu
Garderobe: outfits i juli…

Garderobe: outfits i juli…

Ja, og denne omgang lugter i høj grad af sommerferie og ferieliv, så der er altså en betydelig overvægt af ‘fritidstøj’.

Jeg blev så glad (og lidt overrasket) over jeres fine modtagelse af det her format i sidste måned, så jeg tænker det er noget vi holder fast ved. Jeg kan, som jeg også nævnte i forbindelse med juni-outfits’ne, godt lide det der lidt dogmede og oldschool med billederne. Altså. Jeg kan også godt lide de flotte billeder (det er min thing), men jeg kan også godt lide kombinationen og balancen:)

Så hermed altså sommerferiens outfits:

Anledning: frokostmøde inde i byen

Outfit: Sandaler – Hermès // Denimshorts – Gamle fra LA (men har netop købt disse fra Monki, som jeg også har på øverst og de er GODE) // Skjorte – Monki // Jakke – H&M 

 

Anledning: middagsaftale med venner

Outfit: Kjole – H&M // Sko – Manolo Blahnik

 

Anledning: strandtur med ungerne i sommerhuset

Outfit: Skjortekjole – Neo Noir // Sandaler – Birkenstock // Solbriller – Celine // Stråtaske – købt på Mallorca (men jeg kan godt lide den lille beige sag med Dior-vibes istedet)

 

Anledning: middag med min far

Outfit: Kjole – Ellos // Sandaler – Hermès // Taske – Chanel // Solbriller – Celine

 

Anledning: sommerhushæng

Outfit: Kjole – Month of May (reklame gave) //  Solbriller – Celine

 

 Kommentarer (5)
  • Hej. Fine outfits!! Hvor er den stribede skjorte på det øverste billede fra? Den er meget fin 🙂
    Kh. Eva

  • Super inspirerende og flotte outfits. Du er så god til at gå i hvid, jeg fravælger det gang på gang fordi det er så svært med undertøj under der kan ses igennem. Hvis du har tricks til st undgå det gennemsigtige look under hvid, må du gerne dele
    Kh Katrine

    • Enig!! Jeg ville også gerne være bedre til hvid, det er smukt og sommerligt og klassisk. Men små fedtede børnemunde og -fingre afholder mig også fra det 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top