Du læser nu
På min radar i august: flowy gardiner, gummistøvler og pæn keramik..

På min radar i august: flowy gardiner, gummistøvler og pæn keramik..

Jeg så, at et af naboens træer allerede er ved at skifte farve. Røde, gule og brune blade titter forsigtigt frem mellem alle de grøne. Midt i august. Det føles tidligt.

Men omvendt føles efteråret også nært forestående ovenpå al den regn, der er kommet de sidste dage. Selvom jeg nu stadig klynger mig til håbet om indian summer. Det er vel ikke for sent vel?! September kan nå at gøre come back….

Men. Garderoben. Den glæder sig til den nye sæson. Og er næsten (… kun næsten) klar til at pakke de hvide sommerkjoler ned. Og finde blazers og jeans frem igen. Mens man laver efterårsagtige ting – som at gå på museum. Og laver simremad, man kan spise af smukke skåle. Jo. En ny sæson er forude – og hermed altså lidt af det jeg har på min radar lige nu.

Listen indeholder reklamelinks

  1. Pæn skjorte med pæn krave
  2. Transparente og flowy gardiner
  3. Gummistøvler (waaaah)
  4. Et lyst suit
  5. Den her lidt skøre gulvlampe fra Ferm Living
  6. Og den smukke store skål fra Louise Roe
  7. Fin tallerken og skål der tilsammen danner den fineste anemone
  8. Gode jeans
  9. Og den der udstilling på Louisiana, som jeg altså.vil.nå.at.se.

… og en sidste lille slutnote, som jeg nu har slettet og skrevet om et hav af gange, men sidste punkt på min radar er Zetland’s dækning af situationen i Afghanistan, som jeg synes er nuanceret og informativ. Jeg ville ønske, at alle fik deres nyheder fra medier som Zetland og ikke fra kommentarspor på hverken Facebook eller Instagram. 

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top