Du læser nu
Sweater weather, bare ankler og sensommer-glæde…

Sweater weather, bare ankler og sensommer-glæde…

Kan I mærke det? Efteråret der nærmer sig? Med små budbringere i form af lavere temperaturer og den der crispy og klare luft, som dufter helt særligt af efterår.

Lige nu er min yndlingsårstid. Det har vi snakket om tusind gange, så jeg vil spare jer for endnu en gang. Men altså blot konstatere at jeg holder af det tidlige efterår, hvor bare ankler godt kan parres med strik og frakker.

Som i dag.

Derudover:

… Er jeg ved at indhente tilbud, så vi kan komme videre med det projekt jeg fortalte lidt om her.

… Har jeg fået bestilt regntøj, vinterjakker og termotøj til børnene. Har I set hvor meget pænt der er kommet fra Konges Sløjd i år (reklamelink)?

… Driller mine surdejsbrød mig for tiden, og det nager mig.

… Har jeg netop booket en veninde+mænd tur til Hamborg senere på efteråret, og jeg kan ikke få armene ned – udlængslen er til at tage og føle på. Det er iøvrigt 7 år siden jeg var der sidst, i Hamborg altså. Det skrev jeg om her.

… Går jeg og bikser med planlægning af Elises fødselsdag – hun vi have en Elsa-kage, balloner og besøg af hele børneren. Jeg er allerede stakåndet.

… Har vi 5 år bryllupsdag i næste uge og har booket en get-away med Michelin-mad. Jeg glæder mig. Meget.

… Har jeg 1.767 ulæste mails og 39 ulæste sms’er. Er jeg den eneste, der har svært ved at følge med det digitale tempo nu til dags?

… Vil jeg huske mig selv på, at få gået nogle ture i den kommende tid. Med en bog i ørerne. Farverne. De er magiske. Apropos sidste år.

 

God dag, venner❤️

 Kommentarer (4)
 • Du har ikke bedt om tips til Hamborg, men jeg håber det er i orden, at jeg deler lidt alligevel

  Vi spiste nemlig tre steder, da vi var af sted i august, og jeg vil varmt anbefale alle tre steder! Nemlig Neni, Boothaus og East.

  På East skal man i min optik holde sig til sushi (den er virkelig god) eller deres main courses. Deres bøffer er lidt kedelige. Rigtig gode cocktails! Restauranten er i den dyrere ende, men det er klart pengene værd.

  På Neni bestilte vi deres “best of Neni”, det var rigtig lækkert, men der var SÅ meget mad, så man kan med fordel selv gå på opdagelse i kortet og bestille nogle retter.

  Alle tre steder skal man nok helst bestille bord hjemmefra, hvis muligt.

  Morgenmad spiste vi på Mutterland og Nord Coast Coffee Roastery. Begge steder rigtig gode. Man skal komme ved åbningstid eller vente i kø Men det går hurtigt. Og det var VIRKELIG godt begge steder!

  Vi var i Planten un Blumen, det var sjovt at se og en fin, stor park at gå rundt i. Vi var også oppe i Elbphilharmonie, det er gratis og der er fin udsigt.

  Vi prøvede en bådtur fra både bysiden og i havnen. Det var sjovt! Men tjek, at den guidede tur også er på engelsk. Det var vores ikke Det tager lidt det sjove af oplevelsen ….

  Jeg er så misundelig – ville ønske det var mig, der skulle af sted 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top