Du læser nu
#OOTD: Beige mor i spejlet dér…

#OOTD: Beige mor i spejlet dér…

Ja, det var egentlig ikke lige meningen af dette skulle blive til et blogindlæg, men for at min instagram-story ikke skal forvandle sig til en endeløs række af stories med links til dette og hint, så poster jeg altså links her i stedet.

Støvlerne er fra Flattered – jeg har sukket efter dem i flere år og nu skulle det være. De er præcis så perfekte som jeg håbede på. Det tætteste jeg kommer på en ‘vinterballerina’. Nu ønsker jeg mig de samme i sort, for de er helt geniale. Jeg har dem i min normale størrelse.

Mine jeans er fra H&M – modellen har masser af stretch men er lidt mere skinny end jeg egentlig bedst kan lide. Men. Det er altså dem her jeg skal have på, hvis jeg skal sidde nede og holde møde i flere timer, og det skulle jeg i dag.

Strikken er fra Ellos og jeg er meget glad for den. Jeg købte den for en måneds tid siden og har levet i den siden – den kan jeg desværre ikke finde online længere, men jeg synes tingene kommer tilbage nu og da, så man kan måske være heldig. Update: nu blev den faktisk restocked her til morgen. I finder den her (reklamelink).

Skjorten er en ældre sag fra H&M – jeg har desværre ikke kunnet finde den online.

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top