Du læser nu
Oktober-listen: en måned af ups&downs, kantareller og efterårsferie…

Oktober-listen: en måned af ups&downs, kantareller og efterårsferie…

Ja, det er en dag for tidligt, men jeg vil tillade mig at holde fri i morgen, da det er vores 5års bryllupsdag.

Oktober er for mig blevet kontrasternes måned. Min yndlingsmåned, men med en bitter eftersmag. Fuld af ups og downs. Jeg forbereder mig på at skulle hele registret igennem. Og med those words:

I oktober vil jeg:

… Fejre. En masse. Både 5 års bryllupsdag og 4 års fødseldag.

… Men også være ked. For i samme weekenden som fødseldag og bryllupsdag ligger også min mors fødselsdag. Hendes første uden hende. Jeg samler stadig ind (og er mere end overvældet over alle jer, der allerede har hjulpet min indsamling på vej. Tusind tusind tak). I finder min indsamling her og hvis I på nogen måde har mulighed for det, betyder det så sindssygt meget for mig, at kunne bakke op om en sag, der er kommet til at stå mit flossede hjerte nær. I finder min indsamling her. 

… Holde efterårsferie. Vi tager en uge til Enø og trænger allesammen til at trække stikket. Jeg glæder mig til bare at gå ture, lave mad og putte under dynerne med mit lille hold.

… Og måske tage en tur i Knuthenborg?

… Prøve at huske mig selv på, at give plads til at være ked. Jeg orker den ikke rigtigt til daglig. Forsøger at kvæle den. Undlade at give den mulighed for at komme op og få luft. Men.

… Nyde min yndlings garderobe-måned.

… Tage forbi og snuse på en lille ny verdensborger, som min bedste barndomsveninde har lavet. Jeg gider rigtigt godt være gravid og føde igen. Jeg gider ikke så godt faktisk have en baby og skulle være på barsel. Så altså. Jeg må låne andres;)

 

Månedens outfit:

Jeans, ankelstøvler, strik og skjorter. Små jakke og frakker. Alle favoritterne. Meget det her jeg har på på billederne her.

 

Månedens cravings:

Svampe! På toast, til pasta, på pizza, I’ll take it all. Og gode måltids-salater. Vafler. Og tunge rødvine. Godt efterårsferien er rundt om hjørnet.

 

Månedens declutter:

Pulterrummet i kælderen. Phew. That’s a big one. Man gemmer altid de mest træls til sidst, non?!

 

Content på tapetet:

Om at være mor til en 4årig and the strugggllleeee, min playlist for tiden, et par gode læse-anbefalinger, garderobe-ønsker og meget mere.

 Kommentarer (4)
  • Du er ikke alene om at være ked. Min mor tabte kampen mod kræft for 3 måneder siden (alt for tidligt, kun 63 fik hun lov til at blive), og jeg savner hende helt vildt. Jeg bliver ofte rigtig ked af det, og har lært at give tristheden plads og luft, også i hverdagen når den synes ubelejlig – den blivere nemmere at tackle dag for dag. Stort kram og medfølelse.

  • Du er ikke alene. Min mors fødselsdag falder sammen med Knæk Cancer ugen og jeg kan stadig efter 11år næsten ikke være i det. Ugen efter er det årsdag for hendes død så alt ramler sammen. Masser af kærlige tanker til dig, mærkedagene første år er modbydelige.

  • Tanker til dig på din mors fødselsdag.
    On another note, så glæder jeg mig til indlægget om at være mor til en 4-årig! Vil du også lave et om at være mor til en 2-årig?:)

  • Sender dig et kæmpe kram til at komme igennem den første “mors-fødselsdag”, hvor hun ikke er der. Det vil føles helt forkert, men jeg lover dig, at i år er den værste.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top