Du læser nu
På min radar i oktober: røjsere, skarp journalistik og hjemmelavet pasta…

På min radar i oktober: røjsere, skarp journalistik og hjemmelavet pasta…

“Hvorfor har du ikke nogen gummistøvler, mor?”, svarede Elise igen, da vi (igen) diskuterede at hun altså skulle have sine gummistøvler, og ikke sneakers, på i børnehave. Fordi. Monsun-regn. Og det kan ikke være anderledes.

Og jeg havde ikke noget godt svar andet end “Det har jeg bare ikke….”.

“Men hvorfor. mor?”

Og jeg skal da være ærlig at sige, at de sidste par dages regn i høj grad har valideret det spørgsmål. Så altså.

Jeg prøvede, at bestille dem fra Zara, men kunne ikke klemme mine lægge ned i dem (hva’ fanden Zara). Og da jeg nu så at den smarte model fra Ganni var på – 15% slog jeg til i et svagt øjeblik. Nu er jeg klar til at se smart ud på mudrede legepladser. Og det har alle jo brug for (indsæt selv den der misfornøjede smiley. Jeg er klar over at ræssonementet her har alvorlige fejl, så der skal nok tilsættes lidt ironi).

 1. Førnævnte gummistøvler. Koden MFSHOP15 giver -15%.
 2. Smart dynevest. Men brun. Er jeg klar til det?!
 3. Adéles nye album
 4. Udstillingen om Hermès på DAC
 5. Min nye vase
 6. Og den lyse variant af gigant-gulvvasen som jeg er reeeet lun på.
 7. Den flotte gulvlampe fra Gubi som her hos Katja
 8. Arket har igen i år lanceret en kollektion med dun(!)-frakker og jakker, med genanvendte dun og fjer. Ikke noget poly-værk.
 9. Feminas journalistiske linje for tiden
 10. Sofia Woods nye pastabog, som én af jer har været så elskværdig at skaffe til mig i Sverige.
 11. De her sneakers. Synes de er ret smarte. Og er jo blevet bidt af dem (som den sidste i hele verden, antageligvis). Sneakers altså.

God weekend, venner❤️

 Kommentarer (5)
 • Korte gummistøvler er – synes jeg – fuldstændig uundværlige! Især når man har små børn og færdes på legepladser. Har selv et par fra Hunter, og de var min bedste investering under min første barsel.

 • Dynevesten er skøn. Jeg har den i grøn og bor i den. Men den er stoooor, så gå lige 1-2 størrelser ned, med mindre du er fan af virkelig oversize.

 • Desværre duer støvlerne fra Ganni mest som lette vandafvisende og ikke i decideret regn – og slet ikke den slags, vi har haft forleden dag. Det er øv, for de er pæne 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top