Du læser nu
Lyt, læs og se i oktober: perfekt opdragelse, barselsdebat og kejserens nye Ganni-klæder…

Lyt, læs og se i oktober: perfekt opdragelse, barselsdebat og kejserens nye Ganni-klæder…

Det kan du lytte til:

… “Hvad nu hvis gråd og skænderier er den perfekte opdragelse? En ekspert tager et opgør med sig selv”, som føles lidt som et ‘you got this’-boost. I Finder den her.

… Sneglens nye sæson af “Krøllet Kærlighed”. Så fint, synes jeg. Og på en eller anden måde også meget rart, at blive mindet om kærlighedens mange facetter, når man selv er et sted i livet, hvor den er meget praktisk, kvadratisk, god og leverpostejsmadder.

… “Barselsdebatten viser et af ligestillingens dilemmaer: Skal kvinder nødvendigvis være mere som mænd?”, et interessant perpsektiv fra Sara Schjelde og nye (for mig nuancer). I finder den her.

 

Det kan du læse:

Et lille interview hos ALT.dk om vores hjem og bolig og om at jeg synes at secondhand møbler tit enten forbeholdes det meget retro eller dyre designklassikerne, men at der er meget andet godt at finde.

Den her artikel hos Femina (men også gerne min kommentar hertil på Feminas instagram). Jeg blev spurgt af TV2.dk om jeg ville stille op til interview om selv samme non-nyhed, og jeg takkede pænt nej med begrundelsen: “Min holdning er generelt at det mindst interessante ved kvinder er størrelsen på vores lår, så jeg synes hellere man skulle bruge spalteplads på at skrive om kvinders flotte bedrifter, end at rose et tøjmærke for at have lavet en række styles i mere end fire snævre størrelser.”

 

Det kan du se:

… “Kastanjemanden” – hvis ikke du allerede har. God, men barsk.

… Den nye sæson af “You” med Penn Badgely.

… “Maid” på Netflix, for et godt fængende drama.

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top