SOMMERFØDDER – fra Chanel.. – ACIE
HAPPY WEEKEND

SOMMERFØDDER – fra Chanel..

SOMMERFØDDER - fra Chanel..

Nu fortalte jeg lige forleden, at jeg altid slår et smut omkring skoafdelingen hos Bergdorf Goodman, når vi er i New York. And I do. Every time. Den her gang var der endda udsalg, og selvom jeg faldt noget så hårdt for et par Manolo Blahnik “Hangisi” pumps i et smuk floral print på hele 50%, så lod jeg dem stå til fordel for dem her (som self ikke var på udsalg). For nok er Hangisien smuk, klassisk og absolut en sko der – sooner or later – skal flytte ind i min garderobe, som en ægte klassiker, så var det nu 3. gang (siden November), at jeg stak mine små poter ned i det smørbløde nude læder, de her sager er gjort af. Og 3. gang er jo som bekendt lykkens gang, så med hjem måtte de. Og jeg har l.e.v.e.t. i dem siden. Til slacks på kontoret og til.. well.. nærmest alt andet, når jeg har været off duty.

[Espadriller – Chanel]

SOMMERFØDDER - fra Chanel..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY WEEKEND