Du læser nu
Postkort: familieskiferie i smukke Grindelwald i Schweiz…

Postkort: familieskiferie i smukke Grindelwald i Schweiz…

Et lidt forsinket postkort fra Schweiz – men er det ikke altid sådan med postkort? At de først dukker op efter man er kommet hjem? Vi sendte et ‘rigtigt’ postkort fra hotellet til Elises venner i børnehaven og det er heller ikke dukket op endnu (heldigvis kan Elise ikke huske, at hun har sendt det – ellers ville hun være ved at gå til).

Anyways. Schweiz. Vidunderlige Schweiz. Fyldt med barndomsminder. Og en enorm gave, at kunne give videre til egne børn. Vores første skiferie som familie på fire – og Elises første gang på ski. Vi havde også lejet ski til Carl, men han havde slet ikke lyst til at prøve, og så blev han fri. Han er for lille til at vi har lyst til at presse på – men de seneste dage har han gået og sagt “Mor kører på ski. Carl også kører på ski”. Hvilket er meget sødt. Jeg satser hårdt på næste år;)

Og ja – så var det en endda en ‘arbejdsopgave’, hvilket føles helt tåbeligt, at skrive. Jeg betragter sådan en tur, som det nærmeste jeg kommer de ‘incentive trips’ der var en del af mit gamle job. Når hele organisationen klarede det ekstra godt, blev der dinglet med en gulerod foran næsen – en fælles tur til Mallorca blev det til. Og Marbella. Og dét år det ikke gik helt så godt, havnede vi i svenske Marstrand, ha. Som nu også var fint. Men dog ikke at sammenligne med sydens sol, drinks med paraplyer og bådture med katamaran.

I mit lille firma gik årets ‘incentive trip’ til Grindelwald i Schweiz. Til et genbesøg med nogle tidlige barndomsminder. Blandet andet.

 

[… sommeren ’89 vs foråret ’22 – omgivelserne er der ikke sket meget med]

[Grindelwald er helt utroligt smukt – byen ligger omringet af smukke bjergtoppe. Ægte schweizisk idyl]

[Og er en rigtigt god skidestination til den let øvede skiløber – men også til familien. Det er den familievenlige version af Schweiz, hvis man kan sige det sådan. Lige her var mine lår dog ved at være lidt trætte – tung tung forårsslush hele vejen ned]

[En glad og stolt mor og nye barndomsminder in the making]

[Ikke mindst for den her lille skiløber – jeg ved godt, at det er tåbeligt, men jeg er ved at revne af stolthed over hvor godt hun gjorde det]

[Og så var det jo virkelig sjovt, at der også var noget for Carlo-man. Grindelwald og Jungfrau-området er især kendt for sine togbaner der går højt højt til vejrs. Faktisk er det først i 2020, at expres-liften Eiger Express åbnede og skar halvdelen af rejsetiden til toppen. Nu er bjergtoget en sjov og hyggelig oplevelse fremfor den primære vej til toppen]

[Frokost over skyerne – altid lidt magisk, når vejret arter sig sådan, at man har mulighed for at se skyerne ovenfra]

[Udsigten fra vores hotelværelse på Belvedere Grindelwald og et dyp i den udendørs spa – ret ret dejligt for trætte ski-lår]

[To gange favorit-udsigt <3]

Jo. Det var en stor oplevelse at være tilbage i Grindelwald, med mine egne børn. Sikke en dejlig skiferie. Jeg føler mig åndssvagt heldig❤️

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top