Du læser nu
Fanget i en solstråle og en arbejdsopgave på dybt vand…

Fanget i en solstråle og en arbejdsopgave på dybt vand…

Det er mandag, det er solskin OG vi overlevede første uge af januar – hurra!

Jeg går en sjov uge i møde – formiddagen har stået på 3. stik (og jeg er nu lige spændt på, om jeg bliver ligeså dårlig som efter 2. stik.. I hope not) og sidst på ugen skal jeg to dage til Aarhus og skyde en sej kampagne med mine venner fra ILVA.

Jeg skal style et møbel, som er så langt fra min comfort zone, som noget kan være – og det føles som en sjov udfordring. Jeg skal medbringe et par personlige items, og jeg har derfor været igang med malerpensler for hvad kan være mere personligt end et billede til væggen!? Det er også lidt et sats.. Altså… Den kan også gå galt.

Og i al ærlighed er jeg pt egentlig lidt i tvivl om den er landet i ‘vellykket’ eller ‘arhhhhh’ grøften. Men. Jeg har ikke tid til at gøre det om, så det må bære eller briste. Og så må I give mig dommen, når jeg en dag kan give det færdige resultat.

Jeg har også været i Johannes Fog for at købe en fundamentblok, som jeg også vil bruge. Igen. It can swing many ways, og jeg håber og beder bare til at det lander lykkeligt.

Og without any further: jeg har lovet et par links, de kommer her (listen indeholde reklamelinks):

Støvler – Anonymous Copenhagen (reklame/gave) // Nederdel – Monki // Cashmeretrøje – H&M // Frakke – H&M

 Kommentar (1)
  • Kommer der mon en dyi på dit maleri? Jeg var helt syg med det, synes det var så flot! Men fangede ikke lige hvordan du trak snorene af:-)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top