Du læser nu
Maj-listen: toast skagen, sand mellem tæerne og beskidte hænder…

Maj-listen: toast skagen, sand mellem tæerne og beskidte hænder…

Maj er blevet en lidt svær måned for mig. Sådan én jeg lige skal sluge. Og helst vil hurtigt igennem. Og derfor er det der med månedens liste også noget jeg lige har skullet taget tilløb til.

Men. Nu kommer den. Og nogle gange kan det jo være en meget sund øvelse, at tage tyren lidt ved hornene. Det er så hermed gjort.

I maj vil jeg gerne:

 

… Nyde foråret. Nyde kirsebærtræernes lyserøde blomster. Nyde de første rhododendron. Og helst uden at mærke stikket i maven, af en lidt hård tid sidste år.

… Gå i haven. Få beskidte hænder. Bestille noget. Noget, der ikke involverer en skærm.

… Grille. Jeg elsker at grille. Jeg håber vi får grillet m e g e t i år.

… Tage på ferie. Med hele min familie. Min far fylder rundt og det skal fejres. Med infinity pool og glade børn.

… Gå i Tivoli.

… Og tage i sommerhus.

… Indvie sæsonen for bare ben, forhåbentligt. Glæder mig til sæsonen for sommerkjoler og strik.

… Holde date-night med den lange. Vi konverterede vores april-date til en hel ferie, så skal virkelig ikke brokke mig – men jeg savner nu helt sådan en god hjemme-date.

… Hænge ud på terrassen. Ungerne startede igår, og det var så hyggeligt, at de sad derude med deres eftermiddags-snacks og chillede. Haven bliver virkelig et ekstra rum i huset om sommeren, og det er så dejligt, at kunne åbne dørene ud til.

… Komme rigtigt tilbage på plads ovenpå gulvprojektet (som jeg iøvrigt også gerne vil give et par ord med på vejen i dette forum, det kommer vi tilbage til) – det er lidt som at flytte. Det tager 2 minutter at pakke flyttekasserne ned men tusind år at pakke dem op igen. Ha.

 

Månedens cravings:

Toast Skagen, iskold hvidvin, sommervibes, grillmad, sand mellem tæerne, soft ice og frokoster i solen.

 

Månedens de-clutter:

Jeg er stadig igang med at komme over efterveerne fra gulvprojektet. Meget skal stadig på plads, så det er primært dét jeg bruger min energi på. Jeg håber meget på en stand på loppemarked i løbet af sommeren.

Har I mon gode planer i maj?

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top