SOMMER-UNIFORM – ønskelisten.. – ACIE
LIGE NU - lige her..

SOMMER-UNIFORM – ønskelisten..

SOMMER-UNIFORM - ønskelisten..

SOMMER-UNIFORM - ønskelisten..

Jeg gad godt gøre det her til min sommeruniform i de her dage – har et virkelig godt øje til kjolen fra ASOS, som næsten tikker om at blive klikket hjem. Har holdt mig i skindet so far, men lad os se hvor længe det holder. Derudover lever jeg i mine nye sommerfødder, som jeg skrev om forleden. Og naturligvis mine solbriller fra Celine (modellen hedder Catherine) – føler mig helt Audreay-hepburn chic i den moderate cateye-facon (… for meget, og vi er mere ovre i Dame Edna. Det er jeg ikke sej nok til at kunne pull off 😉 ). Find sagerne her:

Stråtaske – H&M // Kjole – ASOS // Espadriller – Chanel // Solbriller – Celine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIGE NU - lige her..