SOMMER-UNIFORM – ønskelisten.. – ACIE
LIGE NU - lige her..

SOMMER-UNIFORM – ønskelisten..

SOMMER-UNIFORM - ønskelisten..

SOMMER-UNIFORM - ønskelisten..

Jeg gad godt gøre det her til min sommeruniform i de her dage – har et virkelig godt øje til kjolen fra ASOS, som næsten tikker om at blive klikket hjem. Har holdt mig i skindet so far, men lad os se hvor længe det holder. Derudover lever jeg i mine nye sommerfødder, som jeg skrev om forleden. Og naturligvis mine solbriller fra Celine (modellen hedder Catherine) – føler mig helt Audreay-hepburn chic i den moderate cateye-facon (… for meget, og vi er mere ovre i Dame Edna. Det er jeg ikke sej nok til at kunne pull off 😉 ). Find sagerne her:

Stråtaske – H&M // Kjole – ASOS // Espadriller – Chanel // Solbriller – Celine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIGE NU - lige her..