SOMMER-AFTEN – i sommerkjole.. – ACIE
SOMMER-UNIFORM - ønskelisten..

SOMMER-AFTEN – i sommerkjole..

SOMMER-AFTEN - i sommerkjole..

I sidste uge slog jeg til på en ny kjolefavorit – I er allerede flere, der har spurgt hvor den er fra, og den er såmænd bare fra H&M. Man kan aldrig få for mange skjortekjoler, og nu hvor yndlingskjolen måtte lide døden på ferien, tænkte jeg, at denne kunne være en værdig erstatning. Ikke mindst, når nu den har sæsonens hippe bare skuldre (som jeg æææælsker… but you know..). Den koster 199kr og fås også online lige her – den er ret gennemsigtig, så man skal have en hvid ‘tubekjole’ man kan have på inden under, for at det ikke skal være alt for kriminelt. Den jeg har på er også fra H&M, men købt for to år siden – jeg bruger den under alle mine off shoulder-kjoler:)

 

 

SOMMER-AFTEN - i sommerkjole..

SOMMER-AFTEN - i sommerkjole..

SOMMER-AFTEN - i sommerkjole..

 

 

2 kommentarer

 • Anna

  Tak for et super godt indlæg. Jeg har selv en skjorte alle denne, som jeg købte i Italien sidste år, som jeg er SÅ glad for. Super blog iøvrigt. Er ikke faldet over dig før. Men det er virkelig nogle fine billeder, du har sammenlignet med andre bloggere. Elsker din stil og dit udtryk.

  De varmeste hilsner
  Anna
  http://www.blackfridaydanmark.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizzie Christoffersen

  Jeg kan godt lide denne off skulder kjole, perfekt valg til sommer.

  http://www.fairyin.dk/gallakjoler

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMER-UNIFORM - ønskelisten..