Monki Puff Dynejakke – ACIE
Den store Toscana guide

Monki Puff Dynejakke

monki-puff-dynejakke
Hej damer, bare et lille pip om, at min elskede dynejakke fra Monki er blevet reproduceret i år, og derfor er til at få fingre i lige nu. Udover den sorte, fås den også i karryfarvet (aka Emily-farvet) og pudderfarvet. Jeg kunne self ikke styre mig, og har klikket den pudderfarvede hjem – min mand kommer til at elske at følges med sådan en forvokset Miss Piggy. Jeg har set den i Monki på Fisketorvet i den karrygule tidligere idag, men man skal nok være hurtig, for sidste år røg de simpelthen så vanvittigt hurtigt. I kan finde dem online HER, HER og HER. Jeg har den sorte i L, men synes den er liiige vel stor, så har bestilt den lyserøde i både M og L – så må jeg se, hvad der passer bedst:)

10 kommentarer

 • […] -Weekday // Sneaks – Isabel Marant // Coat – Monki // Knit – Moss // Bag – […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 må da vist lige på Fiski i morgen, at købe en Emily-farvet! Møs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tak for tip – den er nu klikket hjem! Den er lige hvad jeg mangler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den er rigtig pæn, men i min verden har en dynefrakke altså fyld af dun og fjer. Så bliver den let og lækker, holder mig varm når det er koldt, og er ok behagelig når man kommer indenfor. Denne er ren polyester. Ikke rart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg har købt den i ternet og vil også råde til at gå en størrelse ned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den er virkelig indbegrebet af dynejakke. Jeg kan lige forestille mig at rulle ud af min rigtige dyne og ind i den her. Så er mit vinterliv vidst komplet, vil jeg mene 😉

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg klikkede den hjem i mandags, og venter spændt! Jeg tog den i large, og håber ikke mine 165 cm forsvinder helt i den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store Toscana guide