En ferie-status

Man kan aldrig få for mange små hvide kjoler..

hvid-sommerkjole-6-of-13

affiliate-bar-1

… Og så’ den faktisk ikke så meget længere;) Små hvide sommerkjoler er klart overrepræsenterede i mit skab, men i min bog kan en lille hvid strandkjole altså redde mange sommerdage. Lige den variant jeg har på her, købte jeg på Amalfikysten for 4 år siden (kan I huske den her ferie?), og jeg knuuus-elsker den stadig den dag idag. Ude i den virkelige verden ryger der et par shorts under, men langs pool og strand fungerer den glimrende som cover-up:)

hvid-sommerkjole-badedragt-strandtaske

I var et par stykker, der var søde til at spørge ind til den på instagram, da jeg lagde et billede op igår , men sådan en sag, indkøbt i Positano, er jo altså ikke lige det letteste, at få støvet op her flere år efter, så derfor har jeg istedet samlet et par smukke hvide sager, jeg selv har på min wishlist denne sæson. Dem kan I se nedenfor:) Derudover – min badedragt er en gammel en plain sort stropløs sag fra H&M (de plejer at have noget lignende hver sæson) og strandtasken er også en ældre model, men den her fra Ellos ligner den på en prik! 🙂

hvid-sommerkjole-offshoulder-asos-ellos-hm1 H&M // 2. Ellos // 3. ASOS // 4. ASOS // 5. H&M // 6. ASOS

   hvid-sommerkjole-9-of-13 hvid-sommerkjole-10-of-13

hvid-sommerkjole-11-of-13

   

3 kommentarer

 • Sophia

  Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad du gør for ikke at få brændsår på lårene, når du har kjoler eller nederdele på om sommeren? Jeg har lidt store lår og kan slet ikke gå ud uden at have “cykelshorts” under, og derfor skal mine kjoler og nederdele altid være lange nok til, at man ikke kan se dem, hvilket begrænser valget en smule! Tips modtages med kyshånd 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Jeg ville ønske, at jeg kunne hjælpe dig, for det lyder virkelig ikke særlig rart, men det er ikke rigtigt et problem jeg har, så kan desværre ikke give gode tip.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I see you are ready for summer with this beautiful lace dress!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ferie-status