Cornichonen – dreng eller pige? – ACIE
Man kan aldrig få for mange små hvide kjoler..

Cornichonen – dreng eller pige?

neutralt-babytoej-4-of-4

Åha – hjemme på Kajkanten og ramt af lidt post-ferie-deps… De sidste to uger har været så rare – først sne, venner, sjov og alpeluft og så sol, plask, mini-krammere, familietid og mange is. The best of both worlds!

Også maven har nydt at kunne slappe rigtigt af og er rigtigt vokset i løbet af de to ferie-uger (noget af det kan muligvis tilskrives smeltet alpe-ost og store is under solen, men hva’ pyt). Jeg kan mærke den lille Cornichon sparke løs derinde (… #syret) og er langsomt ved at gå fra den der awkward “har hun bare spist for meget”-fase til “nej, hun er obvs gravid”-fase. Hallelulja.

neutralt-babytoej-1-of-4

Nuvel – vi har sendt kendt den lille Cornichons køn i en måneds tid, og selvom det er jo er ligemeget, så blev det på en eller anden måde endnu mere virkeligt, at få at vide, hvad det var for en lille størrelse, der lå derinde og boblede. Jeg var selv helt sikker allerede fra de første uger (… men tog fejl), mens Skjorten havde skudt rigtigt fra start. Jeg synes det er SÅ sejt, at der er nogle, der kan vente til fødslen med at få besked – det havde jeg slet ikke holdt til.

neutralt-babytoej-2-of-4Billederne her er af BabyGurks endnu meget kønsneutrale garderobe – de små bodyer røg med hjem fra New York i November ( lige inden jeg blev gravid – couldn’t help it…) og resten er sager jeg har købt på vinterudsalg – med en efterårs/vinter-baby, virkede det smart. Jeg kommer jo ikke rigtigt til at kunne købe noget varmt i månederne lige op til.

Jeg synes det var så hyggeligt, at læse med, da der blev gættet på LaChrissens babykøn, så jeg håber, at I også vil gætte med her – hvad tror I mon, jeg går og brygger på? En lille drengegurk eller en lille pigegurk?

neutralt-babytoej-3-of-4PS: og on a sidenote – I er par stykker, der endnu er hemmeligt gravide, der har skrevet og spurgt mig til gode til tips til kvalme… De kommer!

28 kommentarer

 • Amalie Dusine

  Må jeg spørge hvor “Little peanut” bodyen er fra? Pt render jeg nemlig rundt med en lille dreng i maven og han bliver lige nu kun kaldt peanut 🙂 Så ville sådan en jo være meget hyggelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Hej Amalie

   Det må du – den er fra Carters og købt i USA. Jeg har desværre ikke set noget lignende herhjemme, men skal nok holde øjnene åbne!!

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Dusine

  Må jeg spørge dig hvor “Little peanut” bodyen er fra? Pt hedder vores lille vidunder “peanut”og den body vil være så fin til ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Helt uden at vide hvorfor ser jeg dig som drengemor – så jeg tror du gemmer på en lille drengecornichon 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Tror I venter en dreng 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg tror det bliver en pige 💕

  De der Carters (hvide basis) holder helt klart. Jeg har haft dem med korte og lange ærmer til alle mine og alle størrelser. Dem og petitbateau laver så gode basis til under andet tøj.

  Og hvor er det hyggeligt, hvis man efterhånden ikke er i tvivl om at du er gravid. Det er en ret hyggelig tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  En dreng 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg tror at det bliver en dreng 🙂
  Jeg vil også anbefale slå-om-bodyer til de første størrelser. Svenske lindex har nogle rigtig lækre nogle og prisen er jo super

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg tror I skal have en lille pige agurk. Kan allerede se de små aciefarvede items for mig. Og du troede sikkert at du skulle have en lille skjorte inden scanningen. Det bliver måske næste gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg tror på en pige 😀 Endnu engang kæmpe stort tillykke med babygurken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Gætter også på en lille dreng. Og så vil jeg tilslutte mig anbefalingen med “kimono”body’er. Det er virkelig rart, ikke at skulle have noget ned over hovedet på de helt små. Brugte selv dem fra H&M. Mest fordi de vokser så hurtigt i starten, og H&M er ikke så dyrt🙈. Og så vil jeg også anbefale en bedside crib. Ville sådan ønske, at vi havde haft en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg tror det bliver en lille pige – det ville være så hyggeligt med en lille “acie-farvet” cornichon 🎀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg tror, det er en pige. I min omgangskreds tror kvinderne i hvert fald altid, det bliver en dreng mens mændene tror, det bliver en pige 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Gætter klart på en dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg tror det bliver en lille drengegurk! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Hihi elsker jeres kælenavn! Jeg tror det bliver en dreng. Og jeg kunne absolut heller ikke have ventet på kønnet. Vi skal have en lille pige og det var bare så meget nemmere at forholde sig til en dreng / pige frem for “den”. Vi kalder vores for Tigerdyret. Hun må meget gerne hoppe ud inden de næste par uger så vi er spændt!
  Mht kvalme så hjalp de der små Seaband armbånd man kan købe på apoteket mig rigtig meget. Hvis nogen kan bruge et tip 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg tror det bliver en dreng 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  I starten tænkte jeg; hvorfor bliver den kaldt cornichonen? Udover at det er meget sødt og fint beskriver formen og størrelsen, kunne jeg ikke få det til at give mening. Jeg tænkte; hendes mand er jo skjorten… Men så kom det; hun er jo en agurk, og pludselig gav det hele mening – jeg har viist været lidt langsom i opfattelsen 😉 Any way, så tror jeg, at du gemmer på en mini-skjorte 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gætter på, det er en dreng. Men måske har jeg bare drenge på hjernen, da jeg selv venter en lille dreng i starten juni 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  En lille drengemus 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Pige!
  Uanset hvad så stort tillykke. Det er så vildt at blive forældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Pige 😊 Og tillykke i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Ps. Kan varmt anbefale de bodyer fra hm og Joha med knapper i siderne. Når de er helt små er de ikke vilde med at få noget ned over hovedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Dreng 🙂 Jeg var, som resten af familien HELT sikker på at vi ventede os en pige. Alt talte for det. Men nix, det blev en dreng. Og det kunne ikke være bedre. Han er jo helt fantastisk! Det sjove er at hele vores venskabskreds også får drenge. Pt er anden runde i gang og denne er startet med lutter piger, så det bliver spændende om det fortsætter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes, this is really exciting! I believe you will have a boy 🙂
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, det er spændende 😀

  Jeg tror på en drenge-agurk – eller er det en drenge-isbjørn måske? Altså med de futter og hvis lillen bliver lige så sneglad som sin moar er det da lige ved 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Drengeagurk 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg tror det bliver en dreng 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan aldrig få for mange små hvide kjoler..