Pæne pasteller til poterne.. – ACIE
Cornichon-post: det har vi købt, det har vi på listen..

Pæne pasteller til poterne..

palm-kimono-pastel-reebok-clubc85-1-1-of-1
affiliate-bar-1

Prø’li’å’se dem her<3 Mine nye Reebok Club C 85 Pastels i lyserød. Armen altså. They had me at hello. Ren sko-kærlighed. Jeg har levet i dem siden jeg klikkede dem hjem og knus-elsker dem. Ikke mindst fordi de er mega behagelige at have på – hvilket mine fødder sætter umådelig pris på, nu hvor de gerne hæver lidt op i løbet af dagen.

De er liiiidt store i størrelsen (lidt) – jeg er normalt en 39,5 og har disse i 40. I anledning af varme preggo-fødder, hælder jeg til lidt ekstra plads til fødderne nemlig – men hvis nu jeg ikke var gravid havde jeg nok (måske?!) nappet dem i 39 istedet.

Jeg bestilte dem online hos Rezet (.. der leverede dagen efter – my kind of www-shopping) og I kan finde dem online HER. 

palm-kimono-pastel-reebok-clubc85-60-of-64

2 kommentarer

  • Sara

    De er jo Så fine! Men jeg har allerede købt to par lyserøde sneakers, som er på vej hjem til mig med posten, så endnu et par er måske lidt i overkanten? 😂🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih, dem har jeg også og de er så fine! Totalt yndlingssko 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cornichon-post: det har vi købt, det har vi på listen..