TRE PUNKT EN.. – ACIE
Søndagshilsen fra sommerlandet..

TRE PUNKT EN..

sommerhus-1-of-1

Jo, venner. Det er min yndlingsdag på hele året idag. Jeg fylder 31, og selvom nogle måske ville mene/tænke, at man snart burde begynde at mærke alderen trykke, og derfor gå lidt mere stille med dørene om lige netop dén begivenhed, så er det modsatte i allerhøjeste grad tilfældet. Tænk et spændende år 30 var, tænk hvor spændende 31 bliver<3

Jeg er blevet vækket med morgenbord – med flag og gave – præcis som det sig hør og bør. Og som altid har jeg fået en snegl. Det er nok den eneste dag på året jeg spiser kanelsnegl. På min fødselsdag. Det er bedst, hvis det er en høj snegl med chokoladeglasur, men det kan Enø-bageren altså ikke klare, så jeg lever med den flade variant;)

Og derudover skal dagen altså gå i langsomt følletempo. Jeg skal bade, jeg skal lytte lidt til min lydbog, jeg skal kysse min mand lidt ekstra, jeg skal smile lidt ekstra ned til min aktive Cornichon (og takke for en rolig fødselsdagsnat uden for mange karate-moves eller hikke-anfald), jeg skal have en is, jeg skal grille og jeg skal ligge og vippe veltilfredst med tæerne hernede i sommerlandet med sol på næsen<3

Glædelig Agurke-dag (må man godt kalde den det?) – hvis I spørger mig, har hele verden dispensation til at spise en lille kage idag. Også selvom det er mandag. Jeg skal gerne lægge ryg til;)

16 kommentarer

 • Eva

  Tillykke til dig (& mig). Spiser helt klart kage i dagens anledning hurra hurra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Uh – har du også følle? Eller, havde.. Igår altså? 🙂 Tillykke i så fald!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Stort tillykke!
  Jeg fyldte 31 i april, og indtil videre er det et mega fedt år!! Så heller ikke meget krise her! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg spiser lidt chokolade, som helt sikkert er for din skyld 😉
  Stort tillykke med fødselsdagen, og jeg håber at alle dine fødselsdagsplaner lykkedes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Tillykke med fødselsdagen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid_K

  Kæreste Agurk! Tillykke med de 31 år i dag! Jeg nøjes med de 30 😉 Jeg håber du får en fantastisk dag! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Også tillykke til dig søde Astrid – vi havde vist været artige <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Tillykke med fødselsdagen 🙂 Jeg tror da, at jeg må smage en lille kanelsnegl i dag – det er nemlig en af de dage, hvor den slags er særdeles tiltrængt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Tak søde Lika – jeg håber, at kagen afhjalp de værste Monday Blues!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  TILLYKKEEEE! 🎉☀️
  Det lyder som en dejlig dag du har foran dig! Hip hip hurraaa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Happy birthday! I think 31 is a wonderful age!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagshilsen fra sommerlandet..