Min efterårsuniform: i bordeaux slå-om-kjole fra Vero Moda.. – ACIE
IKEA hack - Söderhamn stol med messingben..

Min efterårsuniform: i bordeaux slå-om-kjole fra Vero Moda..

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-3-of-8

Mange af jer vil nok kunne huske sommerens slå-om-hit fra Vero Moda – hvis ikke, skrev jeg om den her. Da Cornichonen og jeg for et par uger siden fejrede vores første solo-dag på barsel med en lille shoppetur, hang selv samme kjole pludselig på bøjlen i en ny fin bordeaux farve. Jeg var ikke sen til at slå til, og forudser allerede nu, at den bliver et reelt efterårshit i min garderobe.

Snittet fungerer glimrende til min nyerhvervede mom-bod og så er den let at amme i. To helt nye kriterier, når det kommer til shopping;) Derudover et par øvrige efterårsfavoritter. Skoene fra Vans lever jeg ret meget i og jakken fra Zara ditto. Så jo. Jeg tror, at det her på mange måder bliver min efterårsuniform <3

Kjolen findes (udover denne farve) i  i mange andre fine varianter HER og ellers er denne fra Vila altså også virkelig fin.

Kjole – Vero Moda // Tights – Falke // Sko – Vans // Taske – Gucci // Jakke – Zara (men denne er magen til og 200kr billigere) // Solbriller – Celine

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-1-of-6

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-1-of-8

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-2-of-8

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-4-of-6

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-4-of-8

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-5-of-6

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-5-of-8

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-6-of-8

12 kommentarer

 • Sara

  Kan også fås i grøn og sort og så er den 5 cm længere end den fra i sommers. Denne hjemmeside har dem alle https://dressforsuccess.dk/da/produkt/henna-dott-34-dress-salute-red

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Er den god at amme i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du ser så fin ud. Flotte billeder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Må jeg være så flabet at spørge, hvilken størrelse, du har på? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Ja du må – den bordeaux hér har jeg i XL, men jeg har samme model i den lyseblå i L og det er lidt same-same 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser dejlig ud – farven er så fin til efteråret (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser så godt ud! Jeg så kjolen i søndags også i gul, og den er såååå fin. Nu overvejer jeg! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Uhh – det lyder altså også pænt.. Den har jeg slet ikke set!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg er altså også fristet af den kjole.. Nu har jeg set på den hele sommeren, og den kan jo tydeligvis også bruges ind i efteråret også. Det må lige overvejes.

  Jeg tænkte i øvrigt på, om du havde lyst til at dele lidt mere om, hvordan I fandt frem til jeres datters navn? Jeg synes simpelthen, det er så fint et navn, og det kunne være hyggeligt at læse lidt om dine og jeres tanker bag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Den kan ihvertfald varmt anbefales herfra:)

   Jeg kan ikke svare dig sådan meget godt på det med navnet – det er et navn vi havde klar i flere år inden jeg blev gravid. Jeg har altid synes det var sådan et fint navn og SKjorten var heldigvis enig – dertil kommer, at Skjortens oldemor hed Elise og så passede det kun endnu bedre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA hack - Söderhamn stol med messingben..