Palietter, blonder og velour – nytår er rundt om hjørnet.. – ACIE
#JulPåKysten - svenske luciabrød aka. lussekatter..

Palietter, blonder og velour – nytår er rundt om hjørnet..

ellos-nytaar-outfit-2-of-13 annonce

Vi er kun lige godt halvvejs på vej mod juleaften, og så skal man allerede til at tænke på nytår. Vi har lige bestilt nytårsmenuen igår, jeg har også været ude og købe det første pynt og nytårsoutfittet er blevet klikket hjem.

Vi skal også hoste nytårsfesten i år. Lidt af praktiske hensyn, når nu vi har Elise at tage hensyn til – det er altså meget rart, at kunne lægge hende op i sin egen seng undervejs.

ellos-nytaar-outfit-10-of-13

Og det her er altså planen for årets nytårsoutfit. Sort, simpelt og to-delt. Jeg er virkelig glad for blondetoppen, som jeg tænker også vil være god til fx sorte jeans og hæle til en datenight. Lige til nytår har jeg dog skippet de høje hæle til fordel for et par flats, med lidt bling – jeg kommer til at stå en del i køkkenet, bære rundt på Cornichonen og måske danse en lille dans. Flats må være vejen frem.

ellos-nytaar-outfit-1-of-13

.. Dem glæder jeg mig iøvrigt også til, at bruge med jeans og en lidt vamset strik for at dresse dem ned, og gøre dem mere appropriate til fx en søndagsbrunch. Eller en hverdagsdate. Omend den slags har lidt lange udsigter. De kommer til at være mine nye party-flats. Den sommer jeg boede i SanFran købte jeg et par sorte ballerinaer i læder med bling på og de har fulgt mig lige siden – selvom det altså er 6 år siden nu og de virkelig trænger til en udskiftning.

ellos-nytaar-outfit-7-of-13-copy

Nårh ja – og så mit nye hår, som jeg slet ikke har fået vist frem i dette forum. Bayalage, hedder det vist. Mor-hår kalder jeg det;) Jeg fik mørkere hår under min graviditet (og kunne pludselig tåle øjenmakeup-fjerner igen… det er noget skørt noget), og dermed blev det altså for meget maintenance med de lyse striber. Nu er bunden tilgengæld blevet meget mørk, men skulle falde om et par uger til min naturlige hårfarve.

ellos-nytaar-outfit-11-of-13

[.. se i øvrigt lige discokuglen jeg har lagt i barvognen. Det er planen, at den skal op og hænge i lampen over spisebordet. Er den ikke sej? Jeg fandt den i Søstrene Grene… ]

Mit outfit er fra Ellos, der har samlet en masse nytårsfestligheder HER. Blondetoppen finder I her og skoene finder I her. De kan sager hos Ellos, kan de. Derudover har jeg samlet et par nytårsfavoritter her nedenfor. Blandt andet den der glimmer-kjole fra DAY, som jeg egentlig har vist jer tidligere, men som stadig er sej.. Gad så godt – hvis den da bare var tilbage i min størrelse. Human discoball, ftw.

 

ellos-collage-nytar

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER

20 kommentarer

 • Fie

  Blondeblusen ser så fin ud….☺️
  Hvad størrelse har du den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Balayage er awesome! Det ser pænt ud (det gør dit virkelig også!) og man kan gå virkelig lang tid mellem farvningerne uden at det ser grimt ud. Jeg gik 5 måneder mellem mine sidste to farvninger og jeg kunne faktisk godt have trukket det en måneds tid mere. Jeg ELSKER det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Balayage – det var dét det hed. Lærer det aldrig 😉 Men ja – jeg er også svært begejstret so far!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker du allerede tænker nytår!! Men jeg vil gerne høre, hvor i bestiller man fra? Knus fra 2300

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Sødeste Sara – vi har nappet Meyers!

   (var ret skuffet over Cofocos julefrokost, så derfor prøver vi Meyers til nytår)

   Stort klem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Hvor har du købt din Happy new year-guirlande?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Den er fra Søstrene Grene (… jeg køber virkelig meget i Søstrene Grene, haha)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅ fin til dig, den blondebluse, og hvor er Elise bare beårendemed strutskørt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Wauw, den top kunne jeg godt tænke mig at klemme mit efterfødselskorpus ned i! Hvordan er den i str? På forhånd tak fra en anden førstegangsmor

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Jeg er gået nogle størrelser op og det kan man trygt gøre – den er vist lavet til at være mere tight og den er heller ikke voldsomt lang 🙂

   klem

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Fedt! Tak for svar 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  Hvor er barnevognen fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækkert! Hot mamma, der! Nytår med børn er noget helt andet, men det er nu meget hyggeligt. Især hvis man kan holde sig vågen til kl 12 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Ja, det er jeg også lidt spændt på om jeg kan, haha 🙂

   Og tak, du er sød – stadig ikke heeeelt tilbage i det ‘gamle’ hylster, men det kommer vel nok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge-Louise

  Hvor er Elise altså bare sød, og hvor klæder det dig bare at være mor – du stråler bare! 🙂

  Kh en der også går hjemme lige nu med en lille pige på 6 mdr. 👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Hvor er du sød – tusind tak <3 Jeg elsker virkelig at være mor – mere end jeg nogensinde kunne have forestillet mig. Det er det bedste. Og tillykke med din lille dame også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Du ser braghamrende godt ud – og dit hår er så fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#JulPåKysten - svenske luciabrød aka. lussekatter..