DIY invitationer til barnedåb.. – ACIE
Cornichonens Corner - det ville jeg købe idag..

DIY invitationer til barnedåb..

diy-invitationer-barnedab-3-of-6

Vi er gået igang med at planlægge barnedåb for Cornichonen – vi regner med at holde det rimeligt low key for den nærmeste familie og nogle få venner. Det er mit indtryk, at de fleste i vores omgangskreds gør det sådan, og det passer os egentlig helt fint.

diy-invitationer-barnedab-5-of-6

Vi kommer til at byde på bobler, kage og lidt tapas til dem der bliver hængende længe nok til den slags – og så holder vi den bare hjemme hos os selv. Én af fordelene ved at være flyttet i hus, er at man har plads til den slags:)

Ooog i den anledning har jeg været igang med at lave invitationer. Jeg overvejede at bestille nogen på Etsy (der er mange fine – se selv hér), men gik istedet igang i Photoshop selv, og sådan hér er de altså endt.

diy-invitationer-barnedab-6-of-6-copy

Inden jul var jeg inviteret til et pressearrangement af HP i Cecilie Rudolphs studie på Frederiksberg – det er den vildeste kreahule og Cecilie herself er helt vildt inspirerende og har den vildeste karisma og udstråling. Anyways, sidespor. Med hjem fik jeg en HP Envy 6230 fotoprinter og jeg har glædet mig til at have lejlighed til at lege med den. Jeg tænkte, at vores barnedåbsinvitationer var et oplagt sted at starte, selvom jeg nu også smugstartede og printede et par billeder af Cornichonen til oldeforældrenes julegave (.. stort hit!).

Jeg har printet invitationerne på små kort med struktur i papiret som jeg fandt i Bog&Idé til 1kr pr stk.. De lyserøde konvolutter er fra samme sted.

diy-invitationer-barnedab-2-of-6

18 kommentarer

 • Ida

  Hej Acie
  Mega flotte invitationer!
  Hvilken font har du brugt til at skrive ‘Elises barnedåb’? Er det mon ‘Bonjour’ fra Creative Market?
  dba. Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Egholm

   Hej Ida

   Lige præcis – godt spottet:)

   kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Acie
  Super flotte invitationer! 🙂
  Jeg vil høre hvad det er for en font du bruger til ‘Elises barnedåb’? Den er jo mega flot:-) Kan det passe at det er den der hedder ‘Bonjour’ på Creative Market?
  mvh. Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Mon du stadig vil være frisk på at sende link afsted? I så fald vil jeg blive mægtig glad:) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Åh jeg vil også meget gerne hvis jeg må tigge et link! Vi har barnedåb lige om lidt! 🙂 Hvor er de smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Megt fine invitationer – vil du dele fil? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Meget fine invitationer, vil du dele filen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fine invitationer – vil du dele filen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ja vil virkelig også gerne have et link 🙂 De er så fine!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte linea

  Sikke nogle søde og fine invitationer! Jeg vil vildt gerne have filen. 😊✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  De er SÅ fine. Vil meget gerne have filen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amira

  Jeg er helt vild med dem! Vil du ikke sende filen til mig?😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Uuuh jeg gad godt have link til den fil, de et så smukke 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Dalbøl

  Ja, det ville være helt perfekt med er link 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miré

  Vil også meget gerne ha’ filen til den😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej hvor er de flotte! Du må mægtig gerne smide et link, så man selv kan rette til og anvende dem 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cornichonens Corner - det ville jeg købe idag..