November-links.. – ACIE
Klar, parat, julehygge - sæt igang!

November-links..

Det er tid til at få delt en omgang af de ting og sager, som jeg er faldt over i løbet af den seneste tid. Fra en lidt mere om det med kvinder og investering, til en julebog og en drool worthy opskrift på en mexicali-bowl. Jo, det er godt og blandet – præcis som det skal være 😉

2 kommentarer

  • Christina

    Tak for de gode links 😊 Når jeg læser indlægget på telefonen fra forsiden af bloggen (altså inden jeg har trykket på ‘læs mere’) står det hele hulter-til-bulter uden selve links’ene. Er det mon en fejl eller bare sådan det fungerer på telefonen? Det gør det lidt svært at læse indlægget, indtil man så når ned til ‘læs mere’ 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker alt din fine link-love – det er så fint, at dele andres kloge, sjove eller inspirerende ting.

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar, parat, julehygge - sæt igang!