Weekendshopping á la forårsfornemmelser.. – ACIE
Nåmen, ku' vi så aftale, at det var forår nu!? Og lidt om weekendens planer..

Weekendshopping á la forårsfornemmelser..

Det må være den sidste uges (sporadiske) solskin, der gør det – ikke destomindre, synes jeg, at jeg kan dufte den første snert af forår i luften. Faktisk dristede jeg mig ud i ballerinaer igår, da jeg havde en kaffeaftale med én af damerne fra min mødregruppe – nok lige vel tidligt, men det skal tilføjes, at jeg var i bil og ikke skulle gå ret mange skridt udendørs…

Anyways – efter i mange måneder at have levet i striktrøjer, er jeg nu begyndt at længes mere efter kombinationen af flæsekjoler og blazere. Og små sko, fremfor støvler med foer. Fine hårbøjler og lidt rødt på kinder og læber. Jo. Det er dét jeg drømmer om for tiden. Og dermed altså en lille omgang weekendshopping til inspiration – altså jeg har ikke købt det hele selv vel.. Men det kommer vi tilbage til i månedens forbrugsopgørelse, når vi har lukket februar bag os 🙂

 1. Kjole i broderie anglaise 
 2. Lyseblå blazer
 3. Lip & cheek color
 4. Lyse ruskindsballerinaer
 5. Hvid oversize skjorte 
 6. Mørkegrøn blazer 
 7. Relaxed jeans i pæn vask 
 8. Hårbøjle med fint blomsterprint 
 9. Lille fin bouclé-jakke 
 10. Ternet flæsekjole

 

Rigtig god weekend d’damer 🙂

11 kommentarer

 • Åh, jeg bliver helt i sommerhumør af pastel farverne. Og så overvejer jeg at genprøve de der hårbøjler – jeg ligner simpelthen en tosse med dem, synes jeg – og alle andre gør jo altså ikke, tværtimod :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Den hvide kjole ligger som den allerførste vare under nyheder i damesektionen:
  https://m2.hm.com/m/da_dk/productpage.0748695001.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Den hvide broderie anglaise kjole er fra H&M. #selvtak, jeg har netop bestilt min, men skynd jer. Der er kun de små str ip til str. M tilbage.. !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Den er SÅ smuk! Men kan ikke finde den derinde😫

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Prøv at søge på vnr: 0748695001004, den står som en tunika, selvom jeg ville kalde den en kort kjole…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Tusind tak🙏🏻 Så er den klikket hjem😃

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love your picks! Really perfect for spring!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Den er vildt fin den hvide kjole! Jeg fandt den ved at skrive “broderie anglaise” på hm hjemmmeside 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Linket til den første kjole giver linket til den ternede? 😊 hvor er den fra, for jeg kunne mægtig godt tænke mig den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Lige nøjagtig min tanke – hvor finder man mon den.. Den er så fin 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Egholm

   Ups – undskyld. Der har været en sættenisse på spil;) Tak fordi I har hjulpet hinanden!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nåmen, ku' vi så aftale, at det var forår nu!? Og lidt om weekendens planer..