.. Og pludselig var han der. – ACIE
#Onsdagsønskelisten à la capsule wardrobe..

.. Og pludselig var han der.

I fredags d. 16. august kom den her lille løvemand til verden. Jeg var 38+0 og havde, helt ærligt, ikke forventet at jeg var typen, der kunne finde ud af at gå spontant i fødsel.

En del af mig, havde en klar idé om at han ville komme i midten af august – ene og alene, fordi jeg forventede at blive sat igang, hvis lægerne mente, at han nu var ved at blive en ligeså stor krabat som sin søster.

Men jo nærmere vi kom, jo mindre sandsynligt virkede det.

12% over gennemsnittet, sagde de. Slet ikke alarmerende. Alt der hedder +/- 15% i fht gennemsnittet betragtes som værende helt og aldeles normalt.

Så på et tidspunkt i sidste uge, fik jeg også sagt noget til den lange med, at det var helt underligt. Nu havde jeg gået og mental-forberedt mig på, at han nok ville være stor. Og at jeg skulle sættes igang. Og ekstra scanninger. Og læge-aftaler. Og jeg ved ikke hvad. Og så blev det overhovedet ikke sådan alligevel.

Tilgengæld begyndte jeg at være træt. Meget. Skrev, forhåbningsfuldt til Emily: “Blev du også helt enormt træt i dagene op til fødsel?”…. “Nej, snarere tværtimod”, svarede hun. Nedslående. “…. Forkert svar”, øffede jeg tilbage..

Men jeg begyndte også at gå i hule-mode. Det eneste jeg havde lyst til, var at trisse rundt derhjemme. Trisse rundt og nusse. Langt væk fra verden. Og da jeg skulle til jordemoder sidste torsdag, havde Skjorten taget fri for at tage med. Og vi aftale, at vi ville bruge eftermiddagen på at spise bland-selv slik og se Suits på sofaen, indtil Elise skulle hentes fra vuggestue.

Og ellers var det bare en helt almindelig dag.

Jordemoder-aftalen forløb, som den slags nu forløber. 3700g, sagde den søde jordemoder, der ellers først havde hylet mig ud af den, ved ikke at være m i n jordemoder. Da jeg fødte Elise blev jeg kastet rundt mellem jordemødre den sidste tid og det var træls og gjorde mig utryg, set i lyst af alle snakkene om det store barn, jeg bar rundt på. Ingen følte nok ‘ejerskab’ over mig, til at turde tage nogle beslutninger. Alle så tiden an, sendte mig videre til den næste.

Men hun var sød. Beroligede mig. Og vi tjekkede at næste tid var hos Marie, og at hun bare var på ferie.

Og så kørte vi hjem. Og lå lidt på sofaen. Og fik Elise hentet. Og spist aftensmad og puttet og alt det der, man nu gør, når man har en tumling. Og så gik vi i seng. Jeg havde sovet en lur af dimensioner om eftermiddagen (fordi #træt), og lå derfor og så fjernsyn i soveværelset. “Han, hun og drømmeslottet”. Afsnit efter afsnit. Perfekt barsels-fjernsyn.

Og så slukkede jeg fjernsynet ved midnatstid, og vendte mig om på siden. Og tissede en lille smule i bukserne. Eller?

Nej. Jeg vendte mig rigtig om på siden og bevægelsen fik vandet til at fosse. Shit. Nu? Virkelig?

Men ja. Vandet gik. Og så kom han. 2 uger før termin. Og nu har han snart været her i en uge. Vores lille løvemand.

Og nu er vi ved at lære, at være en familie på 4. Og at være forældre til to under to. At opleve Elise som storesøster har været det vildeste, iøvrigt. Hun er så sød ved ham, aer og nusser. Jeg håber sådan, at det er starten på en ligeså stærk relation, som den jeg selv har til min bror<3

 

17 kommentarer

 • Mille

  Stort tillykke til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Armen altså, han er jo helt perfekt ❤️

  Stort tillykke med ham, han ser virkelig skøn ud. Og moren ser også top nice og overskudsagtig ud, når man tænker på, at du lige har født ☺️🌷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff

  Stort tillykke! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Så meget tillykke! Vi har vist termin på præcis samme tid 🙂 Jeg venter stadig på lillebror og glæder mig så meget til at vi skal møde ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Stort tillykke ❣️ Ham kan du ikke løbe fra ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  – For pokker, hvor er det fint! Især med Elise, der aer og har taget så godt imod.. Tillykke til dig og dine… Nu er I jo en firkløver – Den har Skjorten og du lavet flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Cathrine

  Kæmpe tillykke! Han ser så dejlig og fin ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Tillykke – hvor er han nuser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Meget stort tillykke med jeres dejlige smukke løvebabyboy 🙂
  Så fine billeder og så dejligt han er her, han må jo have syntes han var stor nok til at komme ud i verden 🙂
  Nyd jeres familie på 4 og hvert sekund:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kæmpe stort tillykke! Han er født på verdens bedste dag – nemlig min fødselsdag ☀️😄
  Ønsker jer den bedste start på tilværelsen som en familie på fire.
  PS “Han, hun og drømmeslottet” blev også set i rå mængder i barselsugerne op til jeg fødte. Genialt barsel-tv..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Tillykke! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Han ser så smuk, fin og færdig ud – helt marcipanagtig i huden. Stort tillykke med ham og hele familien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Stort tillykke med den perfekte lille løve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  I er alle seje! Og kærligheden er heldigvis uendelig. Alt retter sig.! <3
  Stort tilykke!
  Hilsen en anden mor til to under to – på 4. måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Ihh, kæmpe stort tillykke! Hvor ser han (og du) vel skøn ud 😍 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Stort, stort tillykke. Han ser skøn ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ihh så fin han er, stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Onsdagsønskelisten à la capsule wardrobe..