Du læser nu
OPSKRIFT – Falafel-dressing der smager af Marais..

OPSKRIFT – Falafel-dressing der smager af Marais..

OPSKRIFT - Falafel-dressing der smager af Marais..

For et par uger siden skrev jeg om verdens bedste falafler – dem får man i Paris. Og i selv samme indlæg bedyrede jeg, at jeg var nødt til at finde ud af, hvordan de lavede deres dressing. Som sagt (skrevet?), så gjort! I sidste uge var der nemlig dømt falafel- night på Kajen, og jeg tænkte, at det var en oplagt mulighed for at få dyrket den der dressing noget mere. Opskriften på falaflerne har jeg delt før – den kan I finde her. 

 

Det viste sig efter lidt research, at opskriften på den ‘rigtige’ falafeldressing næsten er så simpel, at det halve kunne være nok. Er det ikke tit sådan det er? At det gode, også er det simple? Det er ihvertfald min erfaring. Det er ihvertfald blevet en fast ingrediens og makker til vores falafler på Kajen. “Dressingen gør hele forskellen”, bedyrede Skjorten, og jeg lappede rosen i mig. Det var faktisk – næsten – som at sidde i Marais, som vi sad dér på årets første rigtige forårsdag og indvigede altanen med en gang ovnbagte falafler med hjemmelavet hummis og hjemmerørt falafel-dressing. Jo. Det burde man gøre noget oftere.

 

Opskrift – dressing til hjemmelavede falafler

  • Natural yoghurt eller creme fraiche
  • Tahin
  • 1 fed hvidløg
  • Saften fra en halv citron
  • Et drys salt

Bland 1 del tahin i 5 dele yoghurt. Tilføj et fed presset hvidløg, citronsaft og salt. Servér med et lille drys persille på toppen. Mhmm..

 

OPSKRIFT - Falafel-dressing der smager af Marais..

 

OPSKRIFT - Falafel-dressing der smager af Marais..

 

OPSKRIFT - Falafel-dressing der smager af Marais..

 

OPSKRIFT - Falafel-dressing der smager af Marais..

[På Kajen bliver falaflerne gerne spist i spdiskåls-wraps. Det er lidt #Gurkzilla-agtigt, men den der hvede-ballade spiller også ind. En dag vil jeg forsøge at bage mig frem til de optimale pita-brød, for ligesom at fuldende falafel-oplevelsen..]

 

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top