Du læser nu
HVERDAGSLYKKE – sæson-indvielse af altanen..

HVERDAGSLYKKE – sæson-indvielse af altanen..

HVERDAGSLYKKE - sæson-indvielse af altanen..
Vi indviede altanen i Kristi Himmelfarts-ferien – med bobler og luksushottere (hvis I ikke kender sådan nogle, så delte jeg tippet lige her). Få ting smager mere af sommer i min verden – især ikke når man lige topper med en dele-‘Tarte Citron Meringuee’ (som måske er min favorit-kage.. den må bages, snarest). Siden har vi spist aftensmad på altanen hver aften, og jeg har brugt adskillige timer derude i min nye “relax-stol”. Skjorten driller altid med, at altanen mit ‘værelse’. Funny. Hvad er hans så – kælderrummet?! Anyhow. Det ser ud til at det varme vejr vil holde til og med fredag, så jeg forsøger at suge så meget sommer til mig, som overhovedet muligt så længe det varer – og glæder mig over, at det ser ud til at New York også vil levere smukt sommervejr i næste uge. Vi flyver afsted på søndag, og både Pix, Nix og jeg har gang i den helt store nedtællingHVERDAGSLYKKE - sæson-indvielse af altanen..
 
HVERDAGSLYKKE - sæson-indvielse af altanen..

 

HVERDAGSLYKKE - sæson-indvielse af altanen..

 

HVERDAGSLYKKE - sæson-indvielse af altanen..

 

HVERDAGSLYKKE - sæson-indvielse af altanen..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top