Du læser nu
OUTFIT – Bare ben i sweatshirtkjole fra Monki

OUTFIT – Bare ben i sweatshirtkjole fra Monki

OUTFIT - Bare ben i sweatshirtkjole fra Monki
Er det fredag? Jaaaaaaaa! Juhuu! Er det ferie? NÆSTEEEEN! Dobbelt-juhuuuu!! Og så skinner solen ovenikøbet.. Lidt endnu ihvertfald;) Sidste weekend var der præmiere på de bare ben (juhuuu) og når først man har taget hul på dén sæson, så er der no way back;) Således er de bare ben blevet luftet flittigt i den seneste uge, og jeg regner så absolut med at kunne blive ved i New York i næste uge.

 

Inden vi flyver afsted mod New York går vi tilgengæld en herlig weekend i møde – i aften er der dømt fredagscocktails på altanen efterfulgt af prøve-spisning på The Market, der ellers først åbner for offentligheden i morgen og det glæder jeg mig overordentligt meget til. Imorgen skal vi til bryllup hos gode venner og jeg forudser sandsynligheden for at vi får trukket en all-nighter og tager direkte i lufthavnen søndag morgen. Man kan jo sove på flyet og alligevel ankomme helt frisk og klar på små kram fra verdens bedste velkomstkomité;) Rigtig god weekend derude!

 

Sweatshirt kjole – Monki // Sneaks – Isabel Marant // Leatherjacket – Mango // Sunnies – Forever21

OUTFIT - Bare ben i sweatshirtkjole fra Monki

 

OUTFIT - Bare ben i sweatshirtkjole fra Monki

 

OUTFIT - Bare ben i sweatshirtkjole fra Monki

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top