Du læser nu
HVERDAGSMAD – asiatiske kødboller og kålsalat..

HVERDAGSMAD – asiatiske kødboller og kålsalat..

HVERDAGSMAD - asiatiske kødboller og kålsalat..

Så er det sidste dag i New York for denne gang (afskeden afhjælpes så absolut af, at der allerede er bestilt flybilletter til næste gang og at jeg kun skal vente i 5 1/2 uge før jeg igen kan kramme de her to – herligt!). Så nu skal de sidste små 12 timer bruges på et sidste slag tennis, en hyggelig brunch, et par kildeture og de sidste indkøb der skal med hjem (listen tæller pt alt fra et par nye Choo’s til smarte fryseposer med ziplock – stort og småt;)). Nuvel. Og forude venter altså hverdag, arbejde, træning og #bridaldiet. I er flere, der er søde og har skrevet at den ser ud til at virke. Det har den, men det kommer jeg tilbage til, for der er stadig lidt vej endnu. Lige nu glæder jeg mig lidt til at komme hjem og leve af lidt mere kål&kød og lidt mindre hvede&sukker… Men jeg frygter også at jetlag vil sætte mine morgentræninger på en lidt hård prøve. Uf.

 

Den her opskrift er en af mine favoritter. Salaten har jeg allerede delt opskriften på her, men egentlig er det ikke salaten, der er det særlige. Det er dressingen. Mhmm.. Favorit! Jeg har efterhånden fundet 1000 måder, at spise kål&kød på, men små kødboller af den ene eller anden slags er nu altså favoritten.

 

Opskrift – Asiatiske oksekødsdeller

 • 500 g hakket oksekød
 • 1 æg
 • 1 gult løg, finthakket (jeg bruger gerne en minihakker)
 • 3 spsk. sød chilisauce
 • 2 spsk. soja
 • 2 fed presset hvidløg
 • 2 cm frisk revet ingefær
 • fintrevet skal af 1 lime
 • 2 spsk. friskhakket koriander
 • 2 spsk. frisk hakket basilikum
 • olie til stegning

Ingredienserne til farsen røres godt sammen, og farsen formes til små kødboller, som steges i en smule olie. Pynt med lidt koriander på toppen.

 

HVERDAGSMAD - asiatiske kødboller og kålsalat..

 

HVERDAGSMAD - asiatiske kødboller og kålsalat..

 

HVERDAGSMAD - asiatiske kødboller og kålsalat..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top