BRYLLUP – badekåbe med broderi..

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate-link

BRYLLUP - badekåbe med broderi..

Heh – lidt skør overskrift, men hvad skal man ellers kalde den!? ‘Robe’ lyder altså lidt mere glam, men igen er det danske sprog lidt fattigt;) Anyhow – jeg havde den her sag med hjem fra USA og skal styre mig hver eneste dag, for ikke lige at trille lidt rundt i den.. Jeg tænker, at den vil være helt perfekt til min morgen med frisør- og makeup-artist, og mon ikke også jeg får slæbt den med på vores honeymoon? Lidt cheeeeese, men må man ikke godt glæde sig lidt til sit nye navn? Til at være hans?

 

Den er lidt fjollet, men fås på Etsy for ikke ret mange kroner, så jeg gav mig selv lov og knus-elsker den på sådan en lidt overstadig teenagemåde. Jeg har også leget med tanken om at bestille én magen til til mine ‘brude veninder’ (omg… haha) – altså med deres eget nye efternavn på;)  Synes det er en ret hyggelig og fin gave til en bride-to-be…  Eller måske til mit eget brudepige-squad? I kan finde dem på Etsy i bomuld (som min) her eller i satin her og de fås i alle regnbuens farver – både selve kåben og trykket. Det gælder bare om at vælge (.. svært.. troede egentlig jeg havde bestilt mit broderi i en mere peachy color (suprise), men er nu fint tilfreds med det lyserøde;)).

BRYLLUP - badekåbe med broderi..

 

BRYLLUP - badekåbe med broderi..

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top