Jeg kan slet ikke få armene ned over det her gode sommer-vejr – juhuuu!! Og nu hvor vi officielt er trådt ind i juni måned, og dermed sommeren, er grillsæsonen også for alvor skudt igang (ikke at jeg holder mig tilbage resten af året egentlig, haha… #Gasgrillervejenfrem). Meeeen – grillmad i traditionel forstand passer ikke lige ind i the bridal diet, så da jeg i sidste uge (?) så Michelle Kristensen fortære sådan en sag her, blev jeg straks inspireret. Vi havde ikke alt det der skulle til i hendes version af coleslaw, så jeg lavede min på spidskål, agurk, skyr og lidt dijonsennep. Simpelt med godt. Og så grillede jeg løgene sammen med pølserne (som iøvrigt var Løgismoses oksekødspølser – de er gode synes jeg) – det søde, bløde løg blev en god kontrast den seje og lidt bitre spidskål.
Opskrift – hotdogs i spidskålswraps med ‘coleslaw’ og grillede løg
- 1 spidskål
- Skyr
- Dijonsennep
- 1 agurk
- Gode pølser
- 1 rødløg
Tag de yderste blade af spidskålet (så mange som skal bruges til wraps) og snit resten fint. Riv agurken fint. Bland agurk, snittet spidskål med 2-3 spsk skyr og 1spsk dijonsennep. Skær løget i skiver og grill dem sammen med pølserne.. Og voila – en ny kålfavorit på Kajen. Perfekt hverdags-sommermad<3