Du læser nu
OUTFIT – Gestuz Diana blondekjole..

OUTFIT – Gestuz Diana blondekjole..

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME I FORM AF AFFILIATE-LINKS

OUTFIT - Gestuz Diana blondekjole..

I starten af maj skulle jeg stå fadder for en lille dame, og til den slags må man jo have en ny kjole (… right?!). Derfor gik jeg på jagt efter noget, der var sommerligt, men stadig festligt nok til at det passede til sådan en lejlighed. Og måske også festligt nok til at den ville kunne bruges som ‘kirkekjole’ til et af de mange bryllupper vi skal til nu henover sommeren. Ret hurtigt faldt jeg over den her sag fra Gestuz og den er en vinder på alle punkter – eller… måske måtte den godt lige have været 5cm længere på mit lange korpus, men nuvel… det tager vi så med;) Blonderne gør den feminin og festlig, mens pasformen er let og sommerlig – elastikken i taljen er ‘flattering’ (som de siger i SYTTD) og farven… well… den behøver jeg vel ikke komme nærmere ind på 😉 Forleden aften havde jeg den på til mine sneakers for at dresse den lidt ned – det var en hverdagsaften og vi skulle ‘bare’ hjem til mine svigerforældre til middag… Jo.. Den er et vaskeægte hit, og nu overvejer jeg særdeles kraftigt om den også skal flytte hjem til mig i den midnatsblå variant:) Find den online HER!

 

OUTFIT - Gestuz Diana blondekjole..

 

 

OUTFIT - Gestuz Diana blondekjole..
OUTFIT - Gestuz Diana blondekjole..

 

OUTFIT - Gestuz Diana blondekjole..

 

OUTFIT - Gestuz Diana blondekjole..

 

OUTFIT - Gestuz Diana blondekjole..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top