Du læser nu
OPSKRIFT – hjemmelavet BBQ-marinade..

OPSKRIFT – hjemmelavet BBQ-marinade..

OPSKRIFT - hjemmelavet BBQ-marinade..

Som bedyret i sidste uge er grillsæsonen i sandhed over os og vi bruger enhver undskyldning imaginable for at få tændt op i Weberen på altanen. Men når man sådan er på #bridaldiet, dur det jo ikke, at man kun griller pølser og burgere, så derfor bliver der også grillet en masse andet. Kylling blandt andet. Og til sådan noget, iøvrigt lidt plain, kød, er der altså få ting, der slår en god BBQ-marinade. Jeg gider ikke købe den slags man finder på hylderne i supermarkedet, for det synes jeg altså er skørt, når det er så let at lave det selv. Man betaler bare ekstra for en masse e-numre – og så bruger vi alligevel aldrig nok til, at den sidste halvdel af sådan en flaske alligevel skal smides i skralderen, og madspild er så drøn-irriterende. Min opskrift er super simpel – og kræver ikke andet end det de fleste af os i forvejen har stående i køkkenskabene.

 

Opskrift – hjemmelavet BBQ-marinade

  • 1 dl af din favorit olie
  • ½ dl ketchup
  • 1 stor spsk. brun farin
  • 2 spsk. soya
  • 1 spsk. eddikke (jeg brugte estragon-eddikke, men man kan bruge det meste
  • Lidt Shirachi (ikke et must)
  • Lidt pabrika
  • Lidt chili

Alle ingredienserne røres sammen og voila – hjemmelavet BBQ-marinade. I en optimal verden skal kødes ligge og trække i marinaden, men det har jeg aldrig tid til, så jeg lader kødet marinere mens jeg snitter salat (… spidskål.. der spises så meget spidskål;)) og så pensler jeg lidt ekstra mens kødet griller.

 

OPSKRIFT - hjemmelavet BBQ-marinade..

 

OPSKRIFT - hjemmelavet BBQ-marinade..

 

OPSKRIFT - hjemmelavet BBQ-marinade..

 

OPSKRIFT - hjemmelavet BBQ-marinade..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top