Du læser nu
WEEKEND – og lidt ‘me-time’, tak..

WEEKEND – og lidt ‘me-time’, tak..

WEEKEND - og lidt 'me-time', tak..

Advertisement

Ahh… Weekenden er lige om hjørnet og jeg glæder mig – det har været nogle lange dage i den her uge, og jeg er – helt ærligt – ret mast. Weekenden er lidt ekstra kærkommen lige nu. Og udover en sjov sommerfest med kolleger i aften, er det min plan at lave så lidt som overhovedet muligt. Forhåbentigt er vejret til at jeg kan bruge nogle timer på altanen i min relaxstol med en god bog og nogle magasiner. Og så vil jeg drikke et glas vin eller to, med ham jeg bedst kan lide. Og købe friske blomster (det er jo pæonsæson) fra min yndlings-blomsterhandler på Østerbro. Og sidst men ikke mindst vil jeg bruge lidt tid på mig. For det er noget jeg har lovet mig selv, allerede for lang tid siden. Jeg har tit travlt. Så jeg skal også huske, at lade være med at have det nogle gange. Og bare prioritere lidt tid med mig selv. For mig selv.

Jeg prøver at nå den samme rutine hver weekend, men det er altså ikke altid det lykkes. Neglene ordnes. Fødderne files. Jeg bruger en frugtsyre-peeling i jagten på den perfekte glow til mit bryllup (og bevares.. life in general..). Og for nyligt er der altså kommet et nyt step i weekend-ritualet. Hårfjerning med laser. Philips Lumea Prestige hedder min nye ven – resultatet varer længere end voks og epilering, og så gør det altså også væsentligt mindre naller.

WEEKEND - og lidt 'me-time', tak..

 

Hvordan virker det?

Lysimpulserne i Philips Lumea Prestige er ikke så stærke, som de lasere der anvendes på kliniker og saloner, og hårfjerningen er defor ikke permanent, men skal gentages periodisk. Philips Lumea udsender lysimpulser til hårrødderne og lyset absorberes af melanin (pigment) i håret og omdannes til lysenergi (varme). Varmen stimulerer hårsækken til at gå i dvale. Det får håret til at falde af og forhindrer genvækst, så hårvæksten aftager gradvist. I kan læse mere i detaljer her.

 

Hvor tit skal man bruge Phillips Lumea Prestige?

De første 2-3 gange behandlingen skal gentages hver anden uge, og derefter hver fjerde til hver ottende uge for et varigt resultat. Man vil allerede kunne mærke forskel efter de første par behandlinger og op til 75% reduktion efter de første 4 behandlinger, ifølge Philips.

 

Hvordan anvendes Philips Lumea Prestige?

Først fjernes hårene på den hud der skal behandlies ved at barbere, vokse eller epilere (ikke hårfjerningscreme) for at sikre, at lysenergien let kommer frem til selve hårsækken. Tjek skemaet over hud- og hårtype, og vælg den lysintensitet, der passer til hudtone og hårfarve. Her fra ‘zapper’ man bare det område der skal behandles. Very easy!

 

Gør det ondt?

Alt er jo relativt – det gør mindre ondt end både voks og epilering. Og også mindre ondt end hårfjerning med laser på klinik (.. det har jeg også prøvet.. long story). Det føles som et smæld med en lille elastik – smerten er altså ret kortvarig.
WEEKEND - og lidt 'me-time', tak..

 

Så det er altså weekend-planen. Det tager mig et kvarter at klare et ben (men jeg er ikke så hurtig), og jeg hører gerne en Podcast imens. Eller Mads og Monopolet.Og drikker en kop kaffe. Det er hyggeligt. Og en lille smule meditativt. Zap, zap, zap. En fin lille rytme, mens tankerne vandrer og roen skyller ind over én. Jo. Det er mig-tid. Og det er hårdt tiltrængt lige nu. Rigtig god weekend til jer derude også;-*
WEEKEND - og lidt 'me-time', tak..

Indlægget er udgivet i samarbejde med Phillips Lumea

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top