Du læser nu
SOMMERSØNDAG – i gammel garderobe-favorit..

SOMMERSØNDAG – i gammel garderobe-favorit..

SOMMERSØNDAG - i gammel garderobe-favorit..

Åh damer – nu fortalte jeg lige, at jeg skulle bruge weekenden på ‘så lidt som muligt’ i fredags. Det var ikke helt sandt – for i virkeligheden var der planer jeg ikke kunne fortælle om. Nogen havde nemlig polter, og den slags skal jo gerne være en overraskelse;) Og efter et formiddags-visit hos gode venner her til formiddag, er det nu endelig ved at være tid til planlagte mig-tid. Når jeg altså lige har fået pudset Kaj-ruderne. Og pakket træningstasken til imorgen tidlig – kl 06:30 kick-starter jeg nemlig fase2 af min Bridal Bootcamp. Projektet er blevet intensiveret med investering i en vaskeægte PT. Hun hedder Marlene, er ikke sådan en med en instagram-profil med tusinder af følgere, men tilgengæld et rart gemyt, som jeg har bemærket, når jeg selv har stået og hevet i jernstængerne i fitness-centret. For meget kan jeg klare, men jeg gider virkelig ikke råbes af, når jeg står i fitnesscentret mandag morgen kl 06:30. Der MÅ være grænser. Anyways – sådan her så jeg ud i formiddags. Jeg havde allieret mig med ekstra stærk kaffe i koppen og en gammel garderobe-favorit fra Gina Tricot. Jeg elsker at have ting i garderoben, som jeg finder frem år efter år – jeg tror den kostede 249kr i sin tid og den er mindst 5 år gammel.. Jeg har haft den på tusindvis af gange og jeg elsker den mindst ligeså meget i dag, som dengang jeg købte den<3

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top