Du læser nu
FREDAG – 5 cocktails til weekenden..

FREDAG – 5 cocktails til weekenden..

FREDAG - 5 cocktails til weekenden..

 

I sidste weekend var vi på LouLou med Emily og hendes mand. Det var hyggeligt. Rigtigt hyggeligt. Vi drak Aperols og Pisco Sours, og jeg fik sådan lyst til flere – både cocktails og aftener med rare venner. Vi har lovet at vi inviterer næste gang – til hotdogs (kunne det være anderledes? det er lidt blevet vores signature thing) og cocktails. Nu er udfordringen bare at finde en dag;)

Anyhow. Cocktails. Jeg er i cocktail-humør. Jeg håber, at min Skjorte vil bygge mig en fredags-cocktail i eftermiddag – og det inspirerede mig altså til at gå i arkivet og finde 5 fredags-favoritter. Jeg kan godt lide dem sure og/eller fizzy. Men det afslører listen nedenfor nok også;) Iøvrigt er det jo næsten helt himmelråbende, at opskriften på både Pisco Sour og Aperols mangler. Det må jeg vist få gjort noget ved – ikke, at jeg har brug for en undskyldning for at lave og servere den slags. Men et lille kærligt skub, kan vi vel alle læne os op ad i ny og næ;)

 

FREDAG - 5 cocktails til weekenden..

[Min favorit er nok en whiskey sour. Det tror jeg. Selvom det kan være svært at vælge;)]

FREDAG - 5 cocktails til weekenden..

[.. selvom den er skarpt forfulgt af “Lynchburg Lemonade”, som gerne skal drikkes sammen med en burger på Salon39… Mhmm.. Slurp!]

FREDAG - 5 cocktails til weekenden..

[Når damerne kommer på besøg laver jeg gerne Raspberry Gin Fizz – de smager sødt, syrligt og er så fint lyserøde. En rigtig dame-drink!]

FREDAG - 5 cocktails til weekenden..

[… og den sommerlige Limoncello Gin Fizz, der rimer lidt af italiensk kærlighedsferie og smager lidt hen ad en gin/tonic (som i øvrigt er en klassiker der knapt fås bedre), men er lidt sødere]

FREDAG - 5 cocktails til weekenden..

[Og til sidst den super simple, som er oplagt at servere, hvis man får mange fredags-gæster, fordi den ikke tager en krig at lave og godt kan laves i ‘mængder’; en cointreau fizz… det er jo ellers lidt udfordringen med cocktails – de tager gerne lidt at lave, så det er fint at have nogle af de lette i ærmet]

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top