Du læser nu
BRYLLUP – øreringe til den store dag..

BRYLLUP – øreringe til den store dag..

BRYLLUP - øreringe til den store dag..

1. Tiffanys // 2. Aagard // 3. ByBiehl // 4. Aagaard // 5. Tiffanys // 6. Ørsnæs // 7. Julie Sandlau

Nu er der under 100 dage til vores bryllup og jeg er langsomt på vej ind i den fase, hvor de små detaljer skal på plads. Jeg fik hentet mit slør igår (.. det blev bestilt i November – pludselig forstår jeg godt, hvorfor det anbefales at man går igang med at lede efter kjole et år i forvejen), og det var virkelig rart, at få det hjem. Tjek. Endnu et flueben, der kan sættes i excel-arket:) På en eller anden måde er det lettere nu at visualisere hele looket og jeg er derfor begyndt at tænke lidt på smykker og, i særdeleshed, på øreringene.

Jeg kommer ikke fra en familie hvor hverken min mor, svigermor, bedstremødre eller svigerinde har huller i ørene – der er derfor ringe muligheder for at gå på jagt i familiens smykkeskrin og finde et smukt gammelt arvesmykke, der passende kunne være ‘something borrowed’. Og derfor må jeg nu selv på jagt – jeg vil gerne have noget super klassisk og ‘ædelt’ (altså, sølv/guld/hvidguld), som kan følge mig resten af livet og måske en dag bæres af næste generation. Det skal jo starte et sted;) Hvis jeg var rig, havde jeg købt dem fra Tiffanys (nr 5), men dem må jeg hellere spare op til i nogle år. Måske jeg kan ønske mig dem i gave til vores kobberbryllup? 😉

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top