Du læser nu
VACAY MODE – mig og min pool float..

VACAY MODE – mig og min pool float..

VACAY MODE - mig og min pool float..

Ferien er ved at være slut og jeg bruger de sidste timer på at skvulpe rundt i min svane pool float, der har bragt stor glæde blandt store og små mens vi har været her. Temperaturen melder 32 grader og jeg sveder af bare at blinke med øjnene.. Når det er sagt, så har kombinationen af poolferie og cityferie, nu været ret uslåelig og vi har brugt de fleste formiddage blandt Manhattans skyskrabere og de fleste eftermiddage på langs i poolen. Nuvel. Jeg labber de sidste små krammere og kyssere i mig, dybber tæerne en sidste gang, spiser en sidste hotdog, drikker en sidste aperol og vil så hoppe på en flyver og vågne i København i morgen formiddag. Jeg glæder mig faktisk lidt til at se Kajen igen <3

 

Den er iøvrigt sej ik? Min pool float altså? Jeg har to svaner, en flamingo og en donut. De fleste har jeg købt på Amazon:)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top