Du læser nu
DEN PERFEKTE WEEKENDTASKE

DEN PERFEKTE WEEKENDTASKE

DEN PERFEKTE WEEKENDTASKE

Weekenden brugte jeg med at fejre nogle af de fineste venner – min Rockerven fik sin husbond, og vi festede til den lyse morgen i de smukkeste omgivelser. Jeg tudede tusind gange af ren lykke og begejstring på deres vegne og smiler stadig for mig selv, når jeg små flashbacks fra weekenden løber over det indre lærred. Jo – det var en virkelig virkelig god weekend.

 

Anyways. Med til bryllup havde jeg min nye weekend-taske. Jeg fik den i fødselsdags-gave af mine svigerforældre, og jeg tænkte, at Cathrine og Adams bryllup ville være den perfekte indvielse af den. Med alle vores ture i sommerhus har jeg lææææææænge været på udkig efter en god weekendtaske, men synes ikke at det er specielt let. Udvalget til mænd er tilgengæld helt i top – Skjorten har en virkelig pæn én af slagsen fra Tiger of Sweden i grå ruskind. Nøj, den er pæn. Og nøj, hvor gider han bare ikke låne den til mig. Tsk. Den er desværre nogle sæsoner gammel – ellers havde jeg seriølle købt én magen til. Som en slags opgraderet fælles camping-habit. Nå, men det kunne jeg glemme. Så istedet måtte jeg finde et alternativ.

 

Da jeg på et tidspunkt skulle finde gave til (et af) mine fadderbørn, gik jeg på opdagelse i diverse børne-webshops. Ellers ikke noget jeg sådan har frekventeret. Men her faldt jeg altså over børne-mærket CamCam, der laver de fineste ting. Alt fra puslepuder til fine bodyer, puder, uroer, pusletasker og altså også denne weekend-taske. Den hedder egentlig “Mummy Bag”, men det lod jeg mig altså ikke diskriminere af 😉 Den er super rummelig, har det fineste rosa foer og en praktisk lille lynlås-lomme forrest – og så er den ikke ret dyr. Normalprisen er 599kr, men jeg har spottet den på udsalg til 480kr til her. 

 

DEN PERFEKTE WEEKENDTASKE

 

DEN PERFEKTE WEEKENDTASKE

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top