Du læser nu
EN GRISLINGE-FARVET VEN

EN GRISLINGE-FARVET VEN

monki-puff-dynejakke-coat-outfit-9-of-24

Jo. Lyder det ikke rart, og som noget vi alle burde have? Den kom i lørdags – min nye grislinge-farvede ven, og selvom min 5årige nevø var hurtig til at dømme den ‘fjollet’, så elsker jeg den lidt alligevel. På sådan en lidt skør og trodsig måde. For jeg kan jo godt se, hvad han mener, den lille kloge-Åge. Den ER fjollet. Men det er nu også meget rart – tænk sig, så kan man sidde der og være fjollet midt i mellem rudekurverter, realkreditlån og voksenjobs, og alligevel have sit barnagtige jeg med på slæb.

Og nej – den er jo ikke sådan specielt klassisk (mildly put) og et køb, som jeg i vanlige vendinger ville anbefale på det kraftigste (overtøj er jo virkelig noget, man bør holde klassisk, når nu man skal gå med det dag ind og dag ud). Nej, jeg havde nok ikke gidet købe den, hvis nu den havde været hammerdyr, men til 600kr kan jeg godt investere lidt i mit indre barn (/barbiedukke/grisling). Især når den samtidigt er varm og praktisk. Guderne skal vide, at de danske vintre er grå nok as is, så et lille skud lyserød er måske meget sundt for os alle:) Og så tror jeg altså også, at min niece på 3år vil synes den er virkelig flot og meget sej. Og dét er næsten alle pengene værd i sig selv – det går jo hurtigt (tydeligvis..) før de bare synes man er voksen og pinlig.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top