Du læser nu
14 gange inspiration til din ønskeseddel

14 gange inspiration til din ønskeseddel

14-gange-inspiration-til-oenskesedlen

Jeg er blevet punket for en ønskeseddel i flere uger. På sin vis er det min egen skyld, for jeg var selv hende den irriterende, der allerede bad om ungernes ønskeseddel mens der stadig stod november i kalenderen. Men man vil jo gøre det ordentligt! Og uden panik! Og stress… Så altså..

For mit eget vedkommende har det været åndssvagt svært at finde på gode ønsker i år – ikke mindst fordi jeg 1. fyldte 30 for 4 måneder siden og 2. så lige blev gift for 2 måneder siden. Jeg er med andre ord blevet begavet i helt uhæmmet grad det sidste halve år og jeg lyver ikke, når jeg siger at der vitterligt ikke er noget jeg mangler (altså – is there ever hér i vores del af universet?! Anyways, y’all know what I mean..). Nuvel. De fleste kan jo præstere under tvang, så det er da også lykkedes mig at finde på lidt – noget af det I ser på listen ovenfor er totalt snyd, for det har jeg allerede – men det er bare sådan nogle gode ting, at de stadig kan tjene til inspiration for andre.. Så jo. Her er mine “ønsker”. Nogle mere realistiske end andre, men hey – a girl’s gotta dream, non?!

 1. New Zealand boots i modellen ultra short
 2. Vandglas fra HAY, str M
 3. Sengetøj fra Georg Jensen Damask
 4. Kjole fra Stine Goya (.. som jeg købte og så kom til at sælge.. #hjerneblødning)
 5. Gulvtæppe
 6. Espressomaskine, Sage Barista Express by Heston Blumental
 7. Lysbox
 8. Kuffert fra Delsey, Chatelet i sort 
 9. Gianvitto Rossi “Greta” i navy velour (#Idie)
 10. …. jeg har glemt ti. Hvis jeg nu bare skriver noget, er der nok ikke nogen, der opdager det;)
 11. Ny skihjelm
 12. Sue Long fra SamsøeSamsøe i hvid og sort (de står bare fast på min ønskeseddel…)
 13. Pels fra Hafnium
 14. Strik fra Ganni

affiliate-bar

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top