Du læser nu
Mit brudelook: en guide..

Mit brudelook: en guide..

acie-brudelook-3-of-6-1
annonce
For en måneds tid siden snakkede jeg lidt om det perfekte brudelook med Sine Ginsborg, som var min makeup-artist til vores danske del af brylluppet (hvis I ikke allerede har læst mit lille mini-interview, så kan I finde det her).. Men hvad gør man lige, når man står og skal holde sin bryllupsfest i udlandet? Et par muligheder meldte sig: jeg kunne finde en lokal makeup-artist og håbe, at vi delte smag og æstetik (.. #risky), jeg kunne flyve et glamsquad ned til Italien (.. #urealistisk) eller jeg kunne gøre det selv (.. #scarybutdoable)..
Det blev altså sidstnævnte, og jeg brugte således måneder op til mit bryllup på at støvsuge Youtube for tutorials – jeg fandt aldrig nogen, der var rigtigt gode (der var virkelig mange lag makeup involveret i de fleste af dem), så istedet sugede jeg alle Sines tip i mig, da jeg sad i stolen i Danmark, og kopierede mere eller mindre hendes look – det bærende skulle være et klassisk look på fejlfri hud, mørke øjne og lidt glød i kinderne.
 1. Start på ren og gennemfugtet hud. I Danmark brugte Sine Nude Magique Cushion, mens jeg brugte Vichy Dermablend (det er den fra Zombieboy-reklamen og jeg bruger den a.l.t.i.d. når jeg skal ud, for den giver virkelig en perfekt og holdbar finnish).
 2. Giv ansigtet dybde med Nyx Highlight & Contour Pro PaletteNyx Highlight & Contour Pro Palette og Glam Bronze La Terra healty glow.
 3. Forbered øjenlåget med Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, som sikrer at øjenmakeuppen ikke sætter sig i striber. Heller ikke når man tuder;)
 4. Læg Super Liner Perfect Slim med en lille vinge for at løfte øjet – det er vitterligt den bedste flydende eyeliner out there. Let at lægge og god holdbarhed. Giv øjet dybde med en mørke skygge i globelinjen, en lysere midt på øjet og under brynet.
 5. Slut af med rigelige mængder Volume Million Lashes So Couture. Rigelige mængder.
 6. Markér brynene med Nyx Micro Brow Pencil, Taupe og giv dem fylde med Brow Artist Plumber.
 7. Lad læberne være naturlige – your own color, but better – med Nyx Slide On Lip pencil, Cantaloupe som base på hele læben (for holdbarhed) og Color Riche La Palette, Lips Nude.
 8. Læg blush på æblerne – det giver god friskhed og er vigtigt for any bridal glow. Nyx Baked Blush, Ladylike
 9. Slut af med en god setting spray, så looket holder HELE dagen, aftenen og natten – min favorit er Urban Decay, All Nighter Long Lasting Setting Spray.

acie-brudelook-5-of-6

Jeg har markeret indlægget som annonce, da jeg til daglig arbejder i L’Oréal og derfor dårligt kan kalde mig objektiv – jeg arbejder dog ikke med makeup.  

 Kommentarer (3)
 • Uh, jeg bogmærker lige det her indlæg 🙂 har endnu ikke helt besluttet, om jeg skal lægge min makeup selv, men uanset er det jo godt med lidt inspiration!

 • Så fint! Jeg er vild med kransen også. Giver du tips til “at give ansigtet dybde”? Jeg har også søgt youtube tyndt efter contouring guides, men de virker alle så overdrevne (A la Sy Lee, du ved) . Og jeg kan slet ikke lide at have så meget produkt på huden af gangen som de har.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top